Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Destinaţia virală pe TikTok, aflată la o oră jumătate de România. Experienţa spectaculoasă costă doar 15 lei

Un loc de vis îi aşteaptă pe turişti la nici 100 de kilometri de Timişoara. Aici, vizitatorii au parte de o experienţă inedită. O plimbare la înălţime, pe o alee de aproape 200 de metri, care trece printre cununile copacilor. 

de Iulia Pop

la 28.04.2024 , 20:05

Aleea Cununilor este noua revelaţie din online. Am descoperit-o şi noi şi sutele de români care întâi au admirat-o pe TikTok sau pe Instagram. Suntem la Mako, în Ungaria, o oră şi jumătate distanţă de Timişoara. Din dronă putea vedea imagini absolut spectaculoase.

Suntem pe malul Mureşului la 25 de m înălţime pe o pasarelă lungă de 200 de m care ne ghidează prin vârful copacilor. La orice pas ai locuri unde poţi să te opreşti şi să admiri priveliştea, iar cei mai curajoşi sunt îndemnaţi să coboare pe un tobogan. Un bilet costă 15 lei dar experienţa face toţi banii.

Vezi și
Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Travel » Destinaţia virală pe TikTok, aflată la o oră jumătate de România. Experienţa spectaculoasă costă doar 15 lei