Antena Meniu Search
x

Distracție pe patine, în mall, în al doilea weekend fără restricții

Mall-urile au devenit din nou locuri de distracţie, după ce restricţiile de pandemie au fost ridicate. Zeci de bucureşteni au venit să-şi petreacă seara într-un astfel de centru comercial, unde pot profita şi de patinoarul din interior. Copii sau adulţi, profesionişti sau începători, toţi şi-au pus patinele şi au demonstrat ce pot.

de Redactia Observator

la 19.03.2022, 10:11

Vezi și

Al doilea weekend fără restricții i-a făcut pe locuitorii Capitalei să revină în număr cât mai mare în cel mai mare centru comercial din România. Unii dintre ei au venit doar să ia masa în oraș ori să prindă un flilm. Nu s-a mai pus problema de distanțare fizică sau măști de protecție. 

Iar cei mai curajoși au ales să se distreze la patinoarul din incinta mall-ului. Fie că au venit să se antreneze pe patine sau a fost primul moment când au luat contact cu gheața, cu toții au petrecut momente amuzante chiar dacă au mai existat și căzături. 

Eduard Marin, reporter Observator: Prețul unei sesiuni de patinaj în weekend variază între 36 și 41 de lei în funcție de categoria de vârstă. De asemenea, e bine de știut că 30 de minute de patinaj în ritm constant înseamnă 285 de calorii în minus. 

Andrei Verdeş antrenor: Eu sunt pe gheață de 20 de ani, joc hochei, sunt antrenor de hochei. Este foarte dificil în momentul de față să faci antrenamente pe un patinoar din mall. 

Filip Sârbu, patinator: Pot spune că am început acum 15 ani acest minunat sport numit patinaj, l-am început de agrement și după am trecut la hochei, și această disciplină m-a împins spre a merge la emisiunea Dancing on Ice. Emisiunea de la Antena 1 deschide foarte multe orizonturi. Și este de apreciat. Și eu ca patinator, care sincer duc lipsa de infrastructură, chiar salut această inițiativă. 

O nouă ediție Dancing on Ice, emisiunea în care vedetele concurează pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști, poate fi urmărită și astăzi de la ora 20:00 pe Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Travel » Distracție pe patine, în mall, în al doilea weekend fără restricții