Antena Meniu Search
x

Video Masca de protecţie, obligatorie sau nu în spaţii închise şi aglomerate. Românii, încă bulversaţi de schimbare

În România e prima zi de libertate. După ce doi ani am avut feţele acoperite de măşti, de astăzi putem merge peste tot fără ele, nu doar pe străzi, ci şi în spaţiile închise. Nici de certificatul verde nu mai avem nevoie, în plus nu va mai trebui să ne grăbim când mergem la magazine sau restaurante pentru că acestea nu mai sunt nevoite să se închidă la ora 22. Revenirea la normalitate e sărbătorită cu o ieşire în oraş, în special în Centrul Vechi, locul unde mulţi s-au oprit în seara asta. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.03.2022, 21:30

Vezi și

Deși este jumătatea săptămânii, în Centrul Vechi al Capitalei este forfotă, sunt multe restaurante care au deja majoritatea locurilor ocupate de clienți. 

Este și prima noapte în care patronii de restaurante și baruri vor putea să își primească clienții până la ce oră își vor dori să țină localul deschis.

Dupa o pandemie care ne-a închis pe toţi în case şi care ne-a impus foarte multe restricții timp de doi ani, pentru toţi, eliminarea regulilor este motiv de sărbătoare. 

Românii, încă bulversaţi de schimbare

Astăzi a fost prima zi în care nu am mai fost obligați să purtăm mască de protecție și prima zi în care nu am mai stat să căutăm certificatul verde în telefon la intrarea în mall-uri sau în diverse instituții.

O ridicare a restricțiilor care, după doi ani, i-a surprins pe mulți. Sunt oameni care încă sunt confuzi, nu știu dacă regulile din starea de alertă se mai aplică sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Masca de protecţie, obligatorie sau nu în spaţii închise şi aglomerate. Românii, încă bulversaţi de schimbare