Antena Meniu Search
x

Se deschide un nou mall în sectorul 1 din Bucureşti. Cum poţi ajunge la Colosseum Mall şi ce magazine vor fi găzduite

Al doilea cel mai mare centru comercial din Sectorul 1 al Capitalei îşi deschide porţile în 24 martie 2022. Colosseum Mall se află în zona de Nord-Vest a Bucureştiului, pe şoseaua Chitilei, foarte aproape de Centura Bucureştiului.

de Redactia Observator

la 15.03.2022, 12:01

Colosseum Mall îşi deschide porţile pe 24 martie 2022
Colosseum Mall îşi deschide porţile pe 24 martie 2022 - Thecolosseum.ro

Colosseum Mall îşi deschide în mod oficial noua clădire şi spaţiile comerciale, joi, 24 martie 2022. 

"Oferim un concept unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse și servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber, atât la interior, cât și la exterior, în grădina noastră de peste 2000 mp", spun dezvoltatorii mall-ului.

Acesta se regăseşte în zona de nord-vest a Capitalei, pe Şoseaua Chitilei, foarte aproape de Centura Bucureştiului. "Totodată, ne bucurăm de o rețea vastă de mijloace de transport în comun, respectiv stațiile de metrou Străulești și Laminorului aflate în proximitatea centrului comercial,  liniile RATB 112 și 470 cu punct terminus în parcarea Colosseum Mall, linia RATB 422, tramvaiul 45", spun administratorii.

Ce magazine vor fi deschise la Colosseum Mall

Pe acelaşi subiect

Zeci de branduri de fashion și accesorii, restaurante și locuri de petrecere a timpului liber își vor deschide porțile și vor face parte din noul concept Colosseum Mall.

„Am realizat această dezvoltare într-o perioadă dificilă, marcată de efectele pandemiei Covid 19 și de contextul geopolitic imprevizibil, însă suntem optimiști cu privire la succesul și rolul pe care Colosseum Mall îl va avea pe piața de retail din București”, a declarat Mihai Dinu, General Manager al centrului comercial, conform B365.ro.

Brandurilor deja existente în galeriile Colosseum li se vor alătura: cel mai mare magazin Sinsay din România, New Yorker, Deichmann, CCC, 4F, Teilor, Douglas, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Mumuso, Optiblu, Helpnet, City Flowers, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Zodiac Café, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio sau KFC.

 

Totodată, noul concept va aduce și cel mai mare centru de fitness din rețeaua StayFit, iar în curând Happy Cinema va inaugura pentru Colosseum Mall cel mai nou concept de cinematograf, 7 săli de proiecție și noi tehnologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Se deschide un nou mall în sectorul 1 din Bucureşti. Cum poţi ajunge la Colosseum Mall şi ce magazine vor fi găzduite