Antena Meniu Search
x

Video Goană după biletele de avion, reduse în ianuarie. În ce zile din săptămână sunt cele mai ieftine zboruri

Niciodată nu este prea devreme să te gândeşti la altă vacanţă. Ianuarie este o lună foarte bună pentru plecări sau măcar pentru rezervări de bilete de avion

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 22:39

Vezi și

Începutul de an înseamnă şi începutul reducerilor oferite de hoteluri şi de companiile de zbor. Pe lângă celebrele destinaţii de ski, locurile însorite fac cu ochiul românilor.

Marius Ilie, angajat companie aeriană: E momentul să ne cumpărăm bilete de zbor şi să profităm de reducerile prezente la toate companiile de zbor. Vei avea posibilitatea să prinzi condiţii de rezervare flexibile în sensul în care dacă te răzgândeşti şi nu vrei să mai mergi la destinaţia respectivă poţi să anulezi cursa ta fără niciun cost adiţional.

Melisa Ilie, travel influencer: E plăcut să pleci de la zăpadă şi să te duci la plajă. Cred că nevoia de vitamina D ne încurajează să mergem spre ţările calde.

Oferte personalizate prin agenţii de turism

Pe acelaşi subiect

Marius Ilie, angajat companie aeriană: Poţi să apelezi la o agenţie de turism care să îţi găsească o ofertă personalizată sau puteţi să faceţi ca mine. Să intraţi direct pe site-urile de specialitate sau să contactaţi hotelurile direct pentru un preţ cât mai bun. 

Destinaţiile exotice sunt căutate încă de la începutul anului. Pentru familii, o alegere bună ar putea fi Egipt sau Dubai. 

Melisa Ilie, travel influencer: Dubai este o destinaţie ideală pentru familii, cupluri. Ai atât de multe atracţii turistice încât nu te vei plictisi niciodată. Egiptul este o variantă bună mai ales dacă optaţi pentru varianta all inclusive. 

Răsfăţ în Thailanda, Maldive sau Zanzibar

Cu un buget mai generos ne putem răsfăţa în Thailanda, Maldive sau Zanzibar, unde temperaturile se menţin ca în sezonul de vară, tot anul.

Melisa Ilie, travel influencer: Acum este sezonul ideal pentru a vizita Asia. Dacă vorbim de temperaturi ajung undeva la 30 de grade comparativ cu temperaturile de la noi. Suntem ca păsările care zboară peste ocean pentru ceva soare Thailanda este o minunăţie de destinaţie. De la sanctuarele cu elefanţi la temple, plaje minunate sunt infinite opţiuni de relaxare şi aventură.

Conform cercetărilor, cele mai ieftine bilete ar fi la zborurile de la mijlocul săptămânii, de marţi şi miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Goană după biletele de avion, reduse în ianuarie. În ce zile din săptămână sunt cele mai ieftine zboruri