Antena Meniu Search
x

Video Noul an vine cu oferte speciale pentru cei care vor să-și facă vacanțele în străinătate. Cu ce pachete îi așteaptă agențiile de turism

Veşti bune pentru aventurierii care vor să plece în vacanţă cu avionul, în 2024. Noul an ne aduce oferte bune de călătorie pentru destinaţiile mult râvnite, atât pentru perioada imediat următoare, cât şi pentru vacanţa de vară. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 02.01.2024, 10:33

Vezi și

Alin Stan, reporter Observator: "Noul an vine cu oferte bune pentru turiştii care vor să plece în 2024 în vacanţă. Agenţiile de turism pun la bătaie cele mai bune pachete. Însă, companiile aeriene vin şi ele cu oferte bune, în ceea ce priveşte biletele de avion, pentru perioada ianuarie-martie 2024. Aşadar, preţul biletului de avion diferă şi în funcţie de destinaţie, însă poate porni de la 129 de euro pentru perioada următoare, dus-întors, cu bagajul de mână de 8 kg inclus şi cu check in-ul gratuit. Vorbim aici despre destinaţii precum Atena, Belgrad sau Istanbul. Totodată, preţul poate să mai crească puţin atunci când vorbim despre Budapesta, Praga sau Roma. Aici preţul porneşte de la 170 de euro sau de la 190 de euro, pentru perioada următoare, până în martie-aprilie 2024, pentru destinaţii precum Paris, Madrid sau Amsterdam.

Ei bine, cei care vor să se grăbească şi vor să plece în vacanţă în vară, însă vor să îşi cumpere încă de pe acum biletele de avion, acestea pot costa chiar şi 45 de euro pentru destinaţii precum Italia, Spania sau Grecia. Preţul unui bilet de avion se modifică de la o oră la alta sau de la o zi la alta, însă trebuie să fim foarte atenţi că în momentul în care plusăm cu un alt bagaj, preţul poate să crească."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Noul an vine cu oferte speciale pentru cei care vor să-și facă vacanțele în străinătate. Cu ce pachete îi așteaptă agențiile de turism