Antena Meniu Search
x

Video Hoteluri închise în Poiana Braşov, în prag de Revelion. Ce au găsit inspectorii ANPC în camere

Sute de turişti care şi-au luat pachete de Revelion la un hotel de patru stele din Poiana Braşov riscă să stea acasă în noaptea dintre ani. Alternativa ar fi fost să împartă patul cu gândacii. Descoperirea a fost făcută de Inspectorii de la Protecţia Consumatorului. 

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 13:38

Vezi și

Mizerie, insecte şi nereguli peste nereguli. Asta au găsit inspectorii ANPC într-una dintre camerele în care turiştii urmează să-şi petreacă noaptea de Revelion.

"Am găsit lucrurile, probabil, încremenite în timp. Una dintre cele mai importante situaţii ce pun sub semnul întrebării cel puţin activitatea inclusiv a colegilor noştri, din regiunea Braşov, este faptul că în 2013, în urmă cu 10 ani, au avut ultimul control", a spus Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

Bucătăria nu e doar insalubră, ci şi plină de aparate stricate. Deşi angajaţii se jură că se găteşte doar pentru personal, în realitate de aici pleacă toată mâncarea pentru turişti.

Carne expirată şi mucegai, găsite în bucătăriile din hoteluri

"Cu toate că ne minţise la început spunând că nu au vândut produse, noi am găsit în informaţia fiscală faptul că se vânduseră produse", a adăugat Constantinescu. Hotelul care astăzi ar fi primit sute de turişti a fost închis temporar. Cu toate acestea, rezervări se fac în continuare. 

Faţă de viitorii clienţi, problemele sunt ascunse, iar cei care deja au cumpărat pachete de Revelion sunt asiguraţi că totul va fi bine. Vor avea o noapte de vis. În pragul Anului Nou au fost închise mai multe restaurante din Poiana Braşov. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit în bucătării carne expirată, produse fără etichetă şi mucegai pe pereţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Travel » Hoteluri închise în Poiana Braşov, în prag de Revelion. Ce au găsit inspectorii ANPC în camere