Antena Meniu Search
x

Video Idei pentru un weekend de poveste la munte. Ce surprize îi aşteaptă pe turişti

Vine weekendul, aşa că toate drumurile duc la munte. Mai ales că este ultimul sfârşit de săptămână înainte de începerea şcolii, aşa că mulţi turişti vor dori să profite. Iată ce atracţii ne aşteaptă în staţiuni.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 02.09.2022, 08:19

Vezi și

"Este ultimul weekend înainte de începerea şcolii şi, chiar dacă vremea este instabilă, toate obiectivele turistice din Braşov aştepată vizitatori. Nu vorbim doar despre Castelul Bran sau Castelul Peleş, din Prahova, ci şi despre cetăţile faimoase din zona Braşovului - de exemplu, Cetatea Făgăraş sau Cetatea Rupea. La Cetatea Râşnov se desfăşoară lucrări în interior, astfel încât turiştii pot vizita doar exteriorul acesteia", spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

Evenimente din Braşov în acest weekend

"Sunt şi oportunităţi pentru copiii care vor să petreacă weekendul în natură. Pot merge la parcul de aventură sau complexul de tiroliene special create pentru copii pe Valea Şipoaia din Masivul Piatra Mare. Există şi evenimente pentru alte tipuri de vizitatori, un concert de orgă în Biserica Neagră din Braşov sau un concert susţinut de Orchestra Naţională de Tineret a Franţei, la Filarmonica din Braşov", adaugă Claudiu Loghin, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Idei pentru un weekend de poveste la munte. Ce surprize îi aşteaptă pe turişti