Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 2 septembrie 2022. Temperaturi scăzute și ploi cu caracter torențial în mare parte din țară

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 septembrie 2022.

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 16:29

În majoritatea zonelor țării, valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă și vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, pe arii restrânse descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină, ziua îndeosebi în jumătatea de vest a țării, iar seara și noaptea mai ales în centru, sud și est. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte de timp sau prin acumulare 25...40 l/mp și pe spații mici 60...70 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

Prognoza meteo București

Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă și se vor situa în jurul celor normale pentru începutul lunii septembrie. Cerul va avea înnorări, dar mai ales spre seară și noaptea probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 25...27 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, pe arii restrânse descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte de timp sau prin acumulare 25...40 l/mp și pe spații mici 60...70 l/mp.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare mai ales după-amiaza și noaptea, când temporar vor fi averse și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 30...40l/mp și pe alocuri  50...60l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări tempoare, (rafale, în general 55 - 65km/h). Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară, se vor încadra între 23 și 26 de grade, iar cele minime vor fi de 17... 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 23...25 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 2 septembrie 2022. Temperaturi scăzute și ploi cu caracter torențial în mare parte din țară