Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Litoralul pentru toţi. Staţiunea în care te poţi caza cu 70 de lei pe noapte, la hotel

Litoralul pentru toţi 2024. Se poate merge la mare şi cu 70 de lei pe noapte. Nu la cort, la hotel. De la 1 septembrie o vacanţă pe litoral costă cu 70 la sută mai puţin decât în vârf de sezon. Programul "Litoralul pentru toţi" va scoate la bătaie 6.000 de locuri de cazare. La all inclusiv preţurile sunt între 200 şi 500 de lei pe zi. 

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 19:22

Fără aglomeraţie şi caniculă, dar cu vreme suficient de caldă pentru plajă şi baie, litoralul aşteaptă noi valuri de turişti în prima luna calendaristică de toamnă. De la 1 septembrie, tarifele la cazări intră la apă. "Avem tarifele cu 70-75% mai mici decât cele din vârf de sezon. Avem pregătite 6.000 de locuri pe noapte, asta înseamnă că vom putea primi în jud de 20.000-30.000 de turişti", a declarat Dragoș Răducanu, preşedinte FPTR. 

Cazări de la 70 de lei pe noapte

Dacă în această perioadă tariful mediu pe cameră este între 200 şi 500 de lei pe noapte în funcţie de confort, prin programul "Litoralul pentru toţi", preţurile vor porni de la 75 de lei, la un hotel de două stele, din Eforie Nord, pentru un sejur de o săptămână. "Cele mai accesibile sunt cazările cu mic dejun, între 40 şi 70 de lei pe noapte de persoană, şi la all inclusive încep de la 210 lei de persoană de zi", adaugă Dragoș Răducanu, preşedinte FPTR.

Vezi și

Hotelierii anunţă că locurile sunt deja limitate, aşa că turiştii trebuie să se grăbească. Pachetele din programul Litoralul pentru toţi pot fi cumpărate şi cu tichetele de vacanţă. "Începând cu 1 septembrie, am scos ofertă şi mai bună, 190 de lei fără nicio masă, 290 cu micul dejun şi 490 de lei cu all inclusive. Avem un grad de ocupare de 90%", spune Florina Matei, reprezentant hotel. "Avem 100% gradul de ocupare. Sunt solicitări de cazare şi la telefon şi la recepţie", precizează şi Andreea Cristea, reprezentant hotel. 

Pe acelaşi subiect

Turiştii au ales şi ultimele zile din august

Cu toate aceastea, mulţi turişti au ales să îşi ia concediu în ultimele zile din august. Motivul principal, şcoala copiilor. "Noi ne-am luat de pe o zi pe alta, cam exagerate. 150, 300, 350 pe noapte, depinde. Nu mai avem timp atunci. Ei trebuie să se pregătească pentru şcoală", a mărturisit un turist.

Până acum, aproape 60 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc s-au înscris în program. "Litoralul pentru toţi" se va desfășura în perioada 1 - 30 septembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Travel » Litoralul pentru toţi. Staţiunea în care te poţi caza cu 70 de lei pe noapte, la hotel