Antena Meniu Search
x

Video Muntele Rarău are un nou drum turistic. Peisajul de vis poate fi admirat pe traseul care trece prin Izvorul Alb

Frumusețea peisajului din muntele Rarău poate fi admirată acum de pe un nou drum turistic prin Izvorul Alb, care a fost modernizat pe o lungime de 7,6 kilometri.

de Angela Bertea

la 17.08.2022, 13:57

Vezi și

Cei care vor sa se bucure de frumusețea muntelui Rarău au de acum un nou drum turistic prin Izvorul Alb.

Accesul către acest munte se poate face, astfel, din trei direcții iar pe langa peisajele deosebite ale acestui nou drum, turiștii pot să descopere și Schitul Sihăstria Raraului, care până acum era greu accesibil însă foarte căutat de peleri, care înainte de amenajarea drumului veneau pe jos până la mănăstire.

Drumul din Câmpulung Moldovenesc spre Rarău, prin Izvorul Alb, a fost modernizat pe o lungime de 7,6 kilometri. Așadar, în prezent, se poate ajunge din trei direcții pe muntele Rarău, atât pe Izvorul Alb, dinspre Câmpulung Moldovenesc, dinspre Pojorâta și pe la Chiril, dinspre Valea Bistriței, muntele Rarău fiind accesibilizat și mai bine pentru turiști, care vin în zona să admire peisajele spectaculoase pe care le oferă acest masiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Muntele Rarău are un nou drum turistic. Peisajul de vis poate fi admirat pe traseul care trece prin Izvorul Alb