Antena Meniu Search
x

Video Noua modă: turiştii străini vin cu avionul pentru o zi la piscină lângă Bucureşti. Program extins de Sf. Maria

Cei care nu au reuşit să plece la mare, au opţiuni de plajă şi lângă Bucureşti. Therme, cel mai mare centru de relaxare din ţară, dar şi din Europa, este neîncăpător la această oră.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 13.08.2023, 13:48

Vezi și

La Therme Bucureşti, atmosfera e ca la mare. "E distracţie şi relaxare atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Programul acestei piscine de la marginea Bucureştiului s-a extins în aceste zile pentru că este vacanţa de Sfânta Maria şi sunt aşteptaţi foarte mulţi turişti, atât din ţară, cât şi din străinătate", spune Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

Zbor cu avionul pentru o zi la Therme

"A apărut un trend ca turiştii străini să vină chiar şi pentru o zi cu avionul la noi în ţară, special pentru aceste piscine cu apă termală. Sunt destul de mulţi oameni, unii se relaxează cu un cocktail, alţii se bucură de soare, dar şi de programele de sport în apă şi de activităţile pregătite de piscină", adaugă Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

"Totodată, copiii sunt extrem de fericiţi pentru că se pot distra la tobogane pe tot parcursul zilei. Distracţia nu este departe de cea de pe litoral. Cine nu a ajuns la mare weekendul acesta are timp să se bucure de soare la piscinele din Bucureşti", încheie Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Noua modă: turiştii străini vin cu avionul pentru o zi la piscină lângă Bucureşti. Program extins de Sf. Maria