Antena Meniu Search
x

Video Obiective şi atracţii turistice din Harghita. Ce puteţi vizita în perioada în care salina Praid este închisă

Aplicaţia Visit Harghita a întocmit o listă cu obiective turistice şi activităţi de vacanţă, ca alternativă la închiderea salinei Praid, obiectiv preferat de cei mai mulţi dintre turiştii care veneau în zonă.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 02.08.2022, 17:55

Vezi și

A fost lansată o aplicaţie Visit Harghita, care le vorbeşte oamenilor interesaţi de frumuseţile şi experienţele memorabile din judeţul Harghita şi de alte obiective din zona Praid

"Praid şi împrejurimile sale au mai mult de oferit decât salina. Dacă trebuie să vă regândiţi vacanţa din cauza reparaţiilor în desfăşurare la mină, iată câteva atracţii şi activităţi pentru dumneavoastră!", este descrierea la lista pusă la dispoziţie atât în aplicaţia mobilă Visit Harghita, cât pe site-ul cu acelaşi nume.

Harghita este recunoscută şi pentru alte boiective turistice de neratat, de exemplu de canionul de sare din apropierea minei, de statuia lui Isus de pe dealul Gordon sau de un loc cu totul şi cu totul special - casa fluturilor. Este un loc unde s-a creat un climat potrivit pentru fluturii vii, ce le oferă turiştilor experienţe cu adevărat de neuitat. 

Salina Praid va rămâne închisă până la punerea în siguranţă a căii de circulaţie, după ce o infiltraţie cu apă şi nămol a afectat, în data de 23 iulie, galeria de acces în baza de tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Obiective şi atracţii turistice din Harghita. Ce puteţi vizita în perioada în care salina Praid este închisă