Antena Meniu Search
x

Ofertă turistică inedită: Cum arată croazierele luxoase alături de pisici şi cât costă un sejur

Stăpânii de pisici îşi pot duce animalele de companie pe croaziere luxoase, o ofertă turistică inedită în Singapore, destinată celor mai răsfăţate feline.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 18.08.2023, 19:04

La bordul iahtului Royal Albatross, pisicile se pot relaxa în locuri special amenajate pe punte, în timp ce stăpânii degustă o cină alcătuită din patru până la şapte feluri de mâncare şi admiră apusul soarelui. Operatorul iahtului a lansat în august croazierele pentru feline în acest oraş-stat din Asia de Sud-Est, în urma succesului croazierelor destinate câinilor.

Timp de două ore şi jumătate, circa 15 pisici şi 130 oameni navighează de-a lungul coastelor insulei turistice Sentosa în timp ce la orizont se prefigurează ţărmul Singapore şi focuri de artificii.

''Cred că se simt bine (...), apreciază priveliştea şi impresia de libertate, îmi imaginez'', a spus Marissa Ng, de 28 de ani, care lucrează în domeniul resurselor umane, timp în care pisicile ei, Coco şi Bobo, privesc cu atenţie marea dintr-o cutie aşezată dedesubtul mesei, potrivit Agerpres.

Ambarcaţiunea a găzduit peste 2.000 de câini la bord din anul 2001. Numeroase bilete pentru croaziere destinate pisicilor, la preţul de 225 de dolari Singapore biletul (166 dolari americani), au fost vândute deja.

Croazierele pentru pisici sunt diferite de cele destinate câinilor

În timp ce câinii primesc o cină alcătuită din trei feluri, proprietarii felinelor primesc mâncare pentru animalul de companie la pachet, întrucât felinele se abţin deseori de la mâncare atunci când nu sunt într-un mediu familiar. Compania Tall Ship Adventures spune că a consultat experţi şi asociaţii precum Societatea pentru prevenirea cruzimii faţă de animale pentru a le putea astfel furniza cea mai bună experienţă posibilă.

Ca măsură de precauţie, pisicile poartă ham şi sunt ataşate în permanenţă. Trebuie totodată să fie vaccinate şi sterilizate.

Mahmud, un motan de patru luni, pare calm, deşi este prima dată când poartă un ham. Îşi face siesta în spatele stăpânilor care se pregătesc să cineze.

''Este un moment potrivit de petrecut în familie, întrucât l-am adoptat recent pe Mahmud'', a explicat Aziana Aziz, de 41 de ani, profesoară, aflată la bord alături de soţ şi copil. ''Apreciază (...), este curios , se uită peste tot, aşadar, da, cred că este o pisică fericită''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Travel » Ofertă turistică inedită: Cum arată croazierele luxoase alături de pisici şi cât costă un sejur