Antena Meniu Search
x

Video Oferte de vacanţă în Maramureş. Cât costă o noapte de cazare: preţuri mai mici cu până la 50%

Ne mai desparte puţin timp de prima minivacanţă a anului. Ziua de 24 ianuarie, care pică luni, va fi zi liberă. Mulţi români au, astfel, parte de un weekend prelungit, iar pensiunile şi hotelurile se pregătesc de oaspeţi.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 20.01.2022, 09:04

Vezi și

În această perioadă a anului, preţurile sunt mai scăzute chiar şi cu până la 20 - 50 la sută în pensiunile din judeţul Maramureş, faţă de perioada lunii decembrie. Stratul de zăpadă este unul generos pe pârtie şi îmbie turiştii în minivacanţă. 

Oferte de vacanţă în Maramureş

La Borşa, cea mai nouă destinaţie de schi din România, acolo unde a fost inaugurată pârtia olimpică, preţurile pornesc de la 200 de lei, iar dacă doriţi să închiriaţi o cabană integrală, pe toată durata weekendului, veţi plăti 2.500 de lei. Dacă nu mai sunt locuri aici, puteţi merge la Moisei sau Vişeu, la 10 kilometri de pârtia olimpică. Acolo, veţi plăti de la 150 de lei pe noapte, iar dacă doriţi să vă petreceţi noaptea într-un hotel cu servicii Spa, veţi plăti 350 de lei. 

Zile libere şi minivacanţe pentru români

Următoarea zi liberă va fi pe 22 aprilie, când se va sărbători Vinerea Mare, iar următoarea minivacanţă ar fi de Ziua Naţională a României. Ieri, Guvernul a declarat data de 2 decembrie ca zi liberă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Oferte de vacanţă în Maramureş. Cât costă o noapte de cazare: preţuri mai mici cu până la 50%