Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Oferte de vacanţă 2022. Preţul unui sejur a scăzut la jumătate în Maramureş. Cât costă o noapte de cazare la o pensiune tradiţională

Este o perioada ideală să vă faceţi planuri de vacanţă. După sărbătorile de iarnă, preţul unui sejur a scăzut chiar şi la jumătate. Iar dacă nu ştiţi încotro să vă îndreptaţi, vă dau un pont. În pensiunile din nordul ţării, nu doar reducerile sunt garantate, ci şi bucatele tradiţionale şi obiceiurile locale. Aşadar, dacă vreţi să aveţi parte de relaxare, dar şi de o experienţă de neuitat, gazdele vă aşteaptă în Maramureş cu braţele deschise.

de Redactia Observator

la 18.01.2022 , 18:21

Acest grup de turiști din București și Dâmbovița au ales să-și petreacă vacanța în Maramureș imediat după sărbătorile de iarnă. Pachetele turistice reduse, dar și liniștea din această perioadă, au fost principalele motive pentru care au ajuns abia acum în nordul țării.

Reporter: Practic aveți parte de aproximativ acelaşi pachet ca de sărbători, doar că nu aveţi colinde.

Gheorghe Crețu, turist: Exact, exact, da,da! Le cântăm noi, nu-i problemă. Ştim câteva colinde de aici din Maramureş, foarte frumoase. Pălinca. două păhărele şi eşti în al nouălea cer.

Vezi și

Alexandra, turistă: Doamna Ileana ne-a făcut aseară un program foarte frumos, a chemat o formaţie și ne-am bucurat foarte mult de prezenţa lor, a fost foarte frumos.

Pe acelaşi subiect

Cât costă o noapte de cazare la o pensiune tradiţională din Maramureş

În această perioadă, la pensiunile tradiționale din Maramureş, tariful pentru o noapte de cazare este de 120 de lei de persoană, mai puţin de jumătate faţă de preţul din perioada Crăciunului.

Ileana Godja, administrator pensiune: Mâncarea e ca la Crăciun, tradiţională. Totu-i tradiţional: lapte de casă, brânză de casă, slănină, cârnaţi, tot ce are țăranul român.

Și la unitățile de cazare din zona pârtiilor de schi de la Cavnic, prețurile au scăzut. În această perioadă a anului, iubitorii sporturilor de iarnă plătesc cu până 20% mai puțin, prețul pachetului cu demipensiune pentru 4 nopți fiind de 1.350 de lei de persoană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Travel » Oferte de vacanţă 2022. Preţul unui sejur a scăzut la jumătate în Maramureş. Cât costă o noapte de cazare la o pensiune tradiţională