Antena Meniu Search
x

Video Oferte generoase şi zăpadă destulă la Cavnic, în Maramureş. Cât costă 3 nopţi de cazare la baza pârtiei, cu demipensiune, dar şi skipass

Şi chiar dacă elevii mai au timp să profite doar de o zi de vacanţă, cei mari pot să mai facă planuri de relaxare la munte. În special dacă sunt oferte bune şi zăpadă destulă. Iar aşa ceva pot găsi în staţiunea Cavnic, în Maramureş. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 08.01.2023, 09:30

Vezi și

Pachetele turistice la Cavnic în această perioadă au o reducere de aproximativ 30%. Pentru 3 nopţi de cazare la baza pârtiei, cu demipensiune, dar şi skipass şi acces la SPA, o persoană plăteşte 650 de lei. Iar pentru o noapte de cazare la o pensiune din staţiune, turiştii plătesc 150 de lei. 

La aceste preţuri promoţionale se mai adaugă şi un strat generos de zăpadă artificială pe pârtii de aproximativ 40 de centimetri. Însă, turiştii dornici trebuie să se grăbească deoarece la unităţile de cazare de la baza pârtiei gradul de ocupare este deja de 90%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Oferte generoase şi zăpadă destulă la Cavnic, în Maramureş. Cât costă 3 nopţi de cazare la baza pârtiei, cu demipensiune, dar şi skipass