Antena Meniu Search
x

Galerie foto (P) Prima dată cu cortul? Veți găsi tot ce aveți nevoie la Sportano!

Din ce în ce mai multe persoane aleg să își petreacă vacanțele într-un cort în natură. Și nu e de mirare, ținând cont de beneficiile pe care le are această experiență asupra corpului uman. Pentru a fi asigurate un nivel minim de confort și de siguranță, trebuie, însă, respectate niște reguli. Iar prima dintre aceste reguli este pregătirea unui echipament corespunzător. Unde puteți găsi echipament pentru mers cu cortul?

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 16:30

Despre ce fel de echipament vorbim? Păi să începem cu cel mai important lucru: cortul. Dacă bugetul vă permite, optați pentru un cort mai mare decât numărul persoanelor care vor sta în el. Într-un cort de 3 persoane vor sta lejer 2 persoane, iar o familie cu 4 membri se va simți confortabil într-un cort de 6 persoane. Echipamente pentru camping și pentru multe alte activități puteți descoperi pe https://sportano.ro. Găsiți în acest magazin de sport corturi de la diferite branduri, cum ar fi High Peak, Easy Camp, Thule, Jack Wolfskin și multe altele. Alegerea poate fi dificilă atunci când sunt atât de multe opțiuni, dar garantăm calitatea pentru fiecare dintre ele.

Continuăm lista echipamentelor cu un sac de dormit și o saltea de dormit. Salteaua de dormit este importantă pentru că una bună, va împiedica pierderea căldurii corporale. Mai treceți pe lista lucrurilor esențiale și o lampă de camping, un aragaz și un frigider de călătorie și vase, căni și tacâmuri. 

De unde luați îmbrăcămintea atunci când mergeți cu cortul?

Chiar dacă vă duceți la camping vara, pot apărea fenomene meteorologice neprevăzute care aduc ploaie și vânt. Așa că este necesar să aveți câteva haine mai groase cu dumneavoastră, cum ar fi o pereche de pantaloni lungi, o bluză și o jachetă cu glugă. Numărul de haine pe care îl luați cu dumneavoastră ar trebui să fie proporțional cu numărul zilelor pe care vreți să le petreceți la camping. Dacă stați numai o singură noapte, atunci nu faceți exces de zel și luați doar strictul necesar.

Dacă vorbim de încălțăminte, atunci ar fi bine să aveți la dumneavoastră o pereche de ghete sau cizme de trekking. Recomandarea este ca atât îmbrăcămintea, cât și încălțămintea pe care le luați cu dumneavoastră să fie de calitate. Astfel vă vor asigura protecția și confortul de care aveți nevoie. 

Din fericire, toate aceste obiecte se găsesc într-un singur loc, la sportano.ro. Fiind un magazin de sport multimarcă, pune la dispoziție toate lucrurile necesare pentru o multitudine de sporturi și activități, inclusiv pentru camping. În plus, se pot găsi articole de la branduri de încredere, cum ar fi Scarpa, Columbia, Nike, Salomon, Peak Performance și multe altele. 

Care sunt beneficiile mersului cu cortul? 

Sunt oameni de știință care spun că dormitul în cort este extrem de benefic pentru organism. Astfel este recomandat camping-ul de 7 zile, timp care este necesar ca ceasul biologic uman să se reseteze. După această perioadă, somnul va deveni mai profund și mai sănătos, dat fiind faptul că se vor muta mai devreme ora de culcare și ora de trezire. 

Somnul de calitate aduce beneficii clare organismului, unul dintre ele fiind că îmbunătățește imunitatea. Conform unui studiu realizat în Japonia, cel puțin 2 ore petrecute în pădure vă pot scădea tensiunea arterială, vă pot normaliza pulsul și ritmul cardiac, vă pot îmbunătăți activitatea creierului și vă pot îmbunătăți respirația.

De ce e important ca echipamentele folosite să fie de calitate?

Calitatea unui produs înseamnă că acesta își va îndeplini cu succes scopul pentru care a fost creat. Astfel că nu vor exista surprize în materie de performanță.

Dacă vorbim de mers cu cortul, calitatea echipamentelor folosite se va traduce în protecția și confortul pe care vi le vor oferi. La sportano.ro, un magazin de sport care își respectă clienții,  oferta este compusă numai din articole de calitate, tocmai pentru a îndeplini nevoile fiecăruia. Găsirea și alegerea produselor în acest magazin online se desfășoară foarte ușor, datorită filtrelor puse la dispoziție. Există și numeroase promoții, cum ar fi reduceri acordate pentru abonarea la newsletter, dar și diverse promoții de sezon.

De asemenea, comenzile sunt expediate în decurs de 48 de ore în zilele lucrătoare, din momentul procesării plății. Acest lucru înseamnă că livrarea se va face în 3-4 zile lucrătoare.

Și pentru că vă pregătiți de prima dumneavoastră noapte în cort, în încheiere vă lăsăm cu un sfat prețios: odată ajunși la locația în care veți înnopta, montați-vă cortul, salteaua și sacul de dormit cât mai e lumină, ca să nu fiți nevoiți să faceți asta pe întuneric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » (P) Prima dată cu cortul? Veți găsi tot ce aveți nevoie la Sportano!