Antena Meniu Search
x

Video Plaiurile maramureşene le taie respiraţia iubitorilor de natură. Turiştii sunt aşteptaţi cu pachete de cazare cu până la 20% mai ieftine

Sfârşitul verii aduce oferte de nerefuzat în pensiunile din nordul ţării. Este timpul ideal să vă bucuraţi de frumuseţea plaiurilor maramureşene şi să exploraţi bogăţiile zonei. Vremea este perfectă pentru plimbări lungi în natură, iar ospitalitatea gazdelor vă va cuceri pe loc. Mai ales că, în această perioadă a anului, tarifele pentru pachetele de cazare au fost micșorate cu până la 20%.

de Redactia Observator

la 20.08.2021, 16:58

Vezi și

În această pensiune cochetă din localitatea Cavnic, se pregătesc ultimele detalii pentru ca turiștii să se simtă ca acasă. După un drum lung, aceștia pot să se bucure de liniște într-unul dintre cele mai frumoase peisaje din munții Maramureșului. Totul, la preţ redus. 

Adina Costinar, administrator pensiune: Acum când ne apropiem încet, încet de finalul de sezon şi începe extrasezonul, pachetele sunt reduse în medie cu 15 - 20%. Turiştii fie optează pentru un weekend prelungit, începând de vineri seara până duminică seara sau pachete de sejur de 5 zile.

Turiştii sunt atraşi de activităţi precum olăritul

Iar temperaturile sunt numai bune pentru a lua la pas traseele montane din județ. Sunt însă și turiști pentru care Maramureșul înseamnă o altfel de experienţă. Ajunşi la Casa Olarului, turiştii învaţă tainele modelării în lut şi pot pleca acasă cu un vas făurit chiar de mâna lor.

Pe acelaşi subiect

''Am zis că vara asta trebuie neapărat să venim aici. De mult ne-am propus şi uite că azi am ajuns.

Ce-aţi descoperit aici?

Liniştea, un loc frumos, un loc unde poţi să te relaxezi, să te simţi bine, să poţi să vezi şi altceva.''

''Este o zonă destul de antică şi am acceptat să venim să ne relaxăm, să vizităm lucruri atât de frumoase.''

Prețurile pachetelor turistice pornesc de la 300 de lei de persoană. Acestea includ cazare pentru două nopți, cu toate mesele incluse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Plaiurile maramureşene le taie respiraţia iubitorilor de natură. Turiştii sunt aşteptaţi cu pachete de cazare cu până la 20% mai ieftine