Antena Meniu Search
x

Video Plaja de la Capul Midia, refugiul perfect pentru turiștii care vor liniște, nisip curat și peisaje sălbatice

Mult a fost, puţin a mai rămas din această vară. Ultima zi de august îi găseşte pe mulţi turişti la malul mării. Vremea perfectă şi apa caldă ademenesc oamenii să se relaxeze pe litoral. Departe de agitația stațiunilor aglomerate, plaja de la Cap Midia pare refugiul perfect pentru cei care găsesc în sunetul valurilor remediul de care au nevoie sa se deconecteze. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.09.2023, 11:41

Vezi și

La câțiva kilometri de Mamaia, găsim plaja de la Capul Midia. Se întinde pe aproape un kilometru, între digul de larg al portului şi Corbu. E o zonă apreciată pentru frumuseţea naturii dar şi pentru că nu e aglomerată. 

Andreea Filip, reporter Observator: Pare greu de crezut, dar există locuri unde dintr-un baldachin, în linişte, puteţi asculta doar sunetul valurilor. Cei care găsesc o astfel de plajă se pot considera binecuvântaţi.

În paradisul mai puţin cunoscut, amenajat cochet, turiştii se relaxează pe şezlonguri, sub umbrelele de stuf, cu o carte în mână.

Nisipul fin şi marea liniştită îi aşteaptă pe curioşii care vor să descopere plaja de la Capul Midia

Pe acelaşi subiect

Turist: E al doilea an în care ajungem pe plaja asta. Plaja e mult mai curată şi nisipul mult mai fin. Nu vezi alge sau alte chestii aduse din mare. 

Turistă: Omul ar trebui, ca în Renaştere, să trăiască în natură, nu să transforme natura după bunul său plac. 

Alina Herchea, manager beach bar: Turiştii vin aici pentru că este o zonă liniştită, pentru distanţa de bun simţ dintre şezlonguri, şi pentru că pot citi o carte în linişte şi pot admira peisajele sălbatice pe care încercăm să le păstrăm încă vii. 

După o zi de relaxare la malul mării, turiştii se pot bucura şi de o masă copioasă la cherhanalele amenajate în zonă. Adrian Blasiu este bucătarul care aduce savoarea în farfuriile celor care abia așteaptă să guste din peștele proaspăt.

Fructele de mare sunt în topul preferințelor pe plaja de la Capul Midia

Nimeni nu se mai uită la data din calendar. Sfârșitul de sezon vine cu 20% mai mulți turiști faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Lucian Marcu, administrator plajă: Noi sperăm ca cel puţin weekend-ul ăsta şi toată săptămâna viitoare să avem turişti. Şi de ce nu, poate şi weekend-ul viitor. 

Vremea perfectă, de peste 30 de grade Celsius, ţine cel puţin până la finalul săptămânii. Zile de concediu să tot fie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Plaja de la Capul Midia, refugiul perfect pentru turiștii care vor liniște, nisip curat și peisaje sălbatice