Antena Meniu Search
x

Video Copiii au luat litoralul cu asalt cu câteva zile înainte de începere şcolii. Preţurile scad chiar şi cu 50%: cât costă un sejur de 7 zile pentru o familie

Litoralul copiilor este în plină desfăşurare. Cu mai puţin de două săptămâni înainte să înceapă şcoala, părinţii îşi duc copiii în ultima vacanţă la mare din acest sezon. O ultimă ieşire în care să îşi încarce bateriile şi cei mari şi cei mici. Momentul este ales strategic. Peste două zile, preţurile scad chiar şi la jumătate în multe staţiuni. 

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 20:07

Vezi și

Ultimele amintiri ale vacanţei se desenează pe litoral. Copiii savurează cu nesaţ ultimele zile libere.

Reporter: Începe şcoala?

Fetiţă: Mda!

Reporter: Ce o să le povesteşti colegilor tăi la şcoală?

Pe acelaşi subiect

Fetiţă: Că m-am distrat bine, am înotat.

Fetiţă: Vânătoarea de comori şi că am găsit o grămadă de meduze şi peştişori. Şi am prins un peşte, dar l-am lăsat să înoate în apă.

Vacanţa de la sfârşitul verii, o afacere bună pentru familii

O vacanţă la mare în această perioadă poate costa şi la jumătate de preţ. Hotelierii aplică tarifele programului litoralul pentru toţi. Dacă o cameră de cazare costa între 500-600, în plin sezon, acum vorbim de preţuri de 200-250 de lei.

Părinte: Undeva în jur de 6.000-7.000 de lei, în această perioadă. Cu all inclusive.

Cele mai aglomerate sunt hotelurile all inclusive. Copiii pretenţioşi la mâncare au de unde alege, iar animatorii se ocupă de distracţia lor, în timp ce părinţii se relaxează.

Părinte: Am avut un program destul de agitat. Am şi răguşit pentru că trebuie să îi ţin în priză. Primele două zile au fost valuri mari şi am stat la piscină. Au făcut activităţile de se văd şi astăzi. Fotbal şi alte minunăţii cu colace.

Iulian Tenie, manager hotel: Cererea a explodat în acesată perioadă pentru că părinţii îşi aduc copiii la mare, cu cât în scurt timp va începe anul şcolar. Avem magician aici. Au programe seciale pe durata întregii zile. Evident că misiunea echipei de entertainment este să îi obosească suficient de mult cât să le permită şi adulţilor să se distreze seara.

Vremea ţine şi ea cu familiile care îşi petrec ultimele zile de vacanţă la mare. Temperaturile nu vor depăşi 30 de grade Celsius, iar apa mării va fi aproape la fel de caldă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Copiii au luat litoralul cu asalt cu câteva zile înainte de începere şcolii. Preţurile scad chiar şi cu 50%: cât costă un sejur de 7 zile pentru o familie