Antena Meniu Search
x

Video Poiana Brașov, "asaltată" de turiști, în acest weekend, de Ziua internațională a munților

Astăzi este ziua internaţională a unui loc special pentru fiecare dintre noi. Un loc spre care ne îndreptăm în vacanţe şi uneori chiar la final de săptămână şi care ne aşteaptă, de fiecare dată, cu aer curat şi cu privelişti minunate. Munţii au ziua lor de mai bine de 15 ani. Cred că nu e om căruia să nu îi placă să îşi petreacă timpul acolo. Dovadă că şi în acest weekend, este plin de turişti. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 12.12.2021, 08:48

Vezi și

Sărbătorim într-un cadru de poveste: în partea superioară a masivului Postăvaru este zăpadă suficientă pentru ca fiecare turist să se bucure de weekendul la munte. Stațiunea Poiana Brașov este plină, iar temperatura este undeva la 3 grade Celsius. Oamenii se bucură de aerul curat, de peisaj, dar și de gazdele care îi primesc în unitățile de cazare din stațiune. 

Citește și: Calendar de Advent: origini și poveste

Gradul de rezervare a locurilor pentru sărbători este undeva la 70%. Dacă vorbim de ofertele pentru perioada Revelionului, într-un hotel de cinci stele, tariful este de 1400 euro / persoană, pachet 4 nopți cazare, cine festive, mic dejun și acces la facilitățile spa. Pentru un pachet similar într-un hotel de 4 stele, format din patru nopți de cazare, demipensiune și program special pentru copii, dintr-un 875 euro / persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Poiana Brașov, "asaltată" de turiști, în acest weekend, de Ziua internațională a munților