Meniu LIVE
Search
x

Video România, locul 4 în topul țărilor din Europa cu cele mai bune recenzii online scrise de turiști. Ţările care ocupă locurile fruntaşe

Avem locuri frumoase în România. Și nu o spunem doar noi. O demonstrează și statisticile. Țara noastră este în top când vine vorba despre recenzii pozitive oferite online de turiștii care ne-au vizitat. Este, mai exact, pe locul patru în Europa. 

De Diana Speretoiu la 28.08.2022, 09:15
Vezi și

Muntenegru, Polonia și Italia sunt înaintea noastră. România ocupă locul 4 în clasamentul privind cele mai bune recenzii online scrise de turiști, luna trecută. Anunţul a fost făcut de Ministerul Turismului. În total, s-au comparat datele din 35 de țări din Europa.

Printre cele mai populare destinații turistice din România, în special în rândul turiștilor străini sunt: Sibiul, Delta Dunării, Transfăgărășanul si Transalpina, Maramureșul sau mănăstirile din Bucovina.

După România, în clasament urmează Grecia, Serbia, Republica Cehă, Croația, Spania și Slovacia. Această evaluare a fost realizată de Comisia Europeană pentru Turism în baza recenziile lăsate de vizitatori pe mai multe site-uri de cazări sau rețele de socializare, în total, mai bine de 25 de surse.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Travel » România, locul 4 în topul țărilor din Europa cu cele mai bune recenzii online scrise de turiști. Ţările care ocupă locurile fruntaşe