Antena Meniu Search
x

Video Românii au fugit de caniculă şi au invadat plajele de pe litoral. Nici preţurile nu-i sperie: "Am intrat în apă, am ieşit şi tot aşa"

Toată România este la mare. Sau cel puţin aşa s-ar zice, dacă ne aruncăm un ochi pe litoral. 120 de mii de turişti au invadat plajele în acest weekend. Nici măcar preţurile de vârf de sezon nu-i mai sperie. De la sporturi nautice, plimbări cu telegondola şi până la croaziere cu catamaranul, cei care se află pe litoral au multe de făcut. Fie şi să se relaxeze la o terasă umbrită şi răcoroasă.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 15.07.2023, 13:32

Vezi și

În Mamaia, în această dimineaţă, nu aveai unde să arunci un ac pe plajă. Cei mai mulţi turişti au fugit de canicula de la oraş. Au găsit aici o vreme perfectă: 27 de grade Celsius. 

Turistă: Ne relaxăm.

Reporter: Aţi venit de dimineaţă să prindeţi un loc aproape de apă?

Turistă: Da, de la 10.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Cum vă răcoriţi?

Turistă: Am intrat în apă, am ieşit şi tot aşa.

În 80% dintre hoteluri nu mai există nicio cameră liberă

În 80% dintre hotelurile de pe întreg litoralul nu mai există nicio cameră liberă în acest weekend. 

Reporter: Cum e apa? 

Fetiţă: Puţin rece... Îmi place să mă bălăcesc şi să înot.

Turist: Foarte bine, ne distrăm, ieşim la plajă, la discotecă. 

Reporter: Cea mică ce face?

Turist: Învaţă să facă castele de nisip. 

Ca să câştige cât mai mulți clienţi, administratorii de plaje au început să ofere turiştilor abonamente. Astfel, cei care își rezervă un șezlong pentru o săptămână, beneficiază de o reducere de 30%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Românii au fugit de caniculă şi au invadat plajele de pe litoral. Nici preţurile nu-i sperie: "Am intrat în apă, am ieşit şi tot aşa"