Antena Meniu Search
x

Video Românii au luat calea muntelui, în weekend. Din cauza ploii, cei veniţi pe litoral s-au distrat la delfinariu

Vremea capricioasă a schimbat planurile turiştilor în weekendul care tocmai s-a încheiat. Cei ce au dorit să se bronzeze şi să facă baie au luat calea muntelui. Pe litoral, în schimb, vremea a fost ploioasă, aşa că cei veniţi la malul mării au ignorat plaja şi s-au distrat, în schimb, la delfinariu. 

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 09:05

Vezi și

Ni Ni şi Chen Chen, vedetele Delfinariului din Constanţa, s-au dat în spectacol, spre bucuria celor mici. Însă, giumbuşlucurile lor i-au impresionat şi pe adulţi. 

Pentru ca un astfel de spectacol să fie fără cusur, antrenorii lucrează cu delfinii ore intregi. În timp, între om şi animal se sudează o legătură specială, fără de care spectacolele nu ar fi atât de reşite. 

"Delfinilor le pace întodeauna să înveţe lucruri noi, orice noutate este bine venită pentru ei", a declarat Diana Dinu, antrenoare. "Vor vedea demontraţii f frumoase cu cele doua fete ale noastre, Ni Ni si Chen Chen. Sunt noutăţi în program, îi aşteptăm cu drag să vină să vadă noutăţile din vara aceasta", a spus şi Dorina Coman.

Relaxare pe plajă, la Ocna Sibiului

Turiştii care au ajuns la Ocna Sibiului au stat ei în apă şi s-au bălăcit. Unii dintre ei chiar au părăsit litoralul pentru o baie şi un bronz la munte. "Am început în forţă, e primul weekend în care avem soare. Ne bucurăm că deja turiştii au apărut", a declarat Ionut Costea, director general complex lacuri.

Lacurile cu apă sărată de la Ocna Sibiuliu sunt cunoscute şi pentru efectul de heliotermie din aceasta perioada a anului. Apa de la suprafaţă se încălzeşte până la 35 de grade Celsius, aşa ca turiştii profită din plin. Apa sarată şi nămolul din complexul care cuprinde 12 lacuri sunt folosite şi în tratamentele pentru reumatism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Românii au luat calea muntelui, în weekend. Din cauza ploii, cei veniţi pe litoral s-au distrat la delfinariu