Antena Meniu Search
x

Video Sărbătorile toamnei, la Palatul Brukenthal. Bucătarii au încins plitele în curţile reşedinţei de vară a fostului baron

Sărbătorile Toamnei sunt în plină desfăşurare la Palatul Brukenthal, din Avrig! Curţile reşedinţei de vară a fostului baron au fost redecorate în ton cu anotimpul în care ne aflăm, iar bucătarii au încins plitele şi au gătit tot felul de bunătăţi. Şi pentru că e toamnă, turiştii care opresc la palat se pot bucura şi de un pahar de must proaspăt. 

de Andrei Naiţă

la 26.09.2021, 10:03

Vezi și

Într-un decor de toamnă, bucătarii şi-au arătat măiestria în faţa clienţilor şi au pregătit tot felul de preparate româneşti sau ungureşti. 

Preparate culinare servite la palat

Faimosul complex baroc din Avrig este un loc unic în care turiştii pot cutreiera în linişte vastele grădini ale palatului Brukenthal şi unde pot afla şi detalii despre istoria acestui loc.

Arnold  Klingeis, reprezentat complex: Preparatele specifice locului, cum ar fi Socata, vedeţi în spatele meu orangeria unde în timpul baronului Brukenthal se cultivau lămâi şi plante exotice. Iar aceste preparate le găsiţi şi acum pe meniul nostru.

Vizitatorii au fost încântaţi atât de frumuseţea grădinilor amenajate în ton cu toamna, cât şi de preparatele culinare servite la palat. Sărbătorile toamnei vor continua la Avrig până în data de 18 octombrie. Astăzi, atmosfera va fi completată cu muzică live, iar oaspeţii vor avea posibilitatea sa guste şi must proaspăt, făcut în faţa lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Sărbătorile toamnei, la Palatul Brukenthal. Bucătarii au încins plitele în curţile reşedinţei de vară a fostului baron