Antena Meniu Search
x

Video Sfârșit de săptămână la schi. Care este grosimea stratului de zăpadă pe pârtiile din Sinaia și Masivul Postăvaru

Se apropie finalul de săptămână şi este foarte important să ştim cum trebuie să ne facem planurile pentru un weekend de neuitat, la munte. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 23.02.2023, 08:22

Vezi și

Claudiu Loghin, reporter Observator: "Cel mai important sfat ar fi cel legat de planificarea fiecărei zile de schi. Dacă ne referim la Sinaia, de exemplu, trebuie să spunem că ultima zi a fost cu 18 pârtii deschise și o grosime medie a stratului de zăpadă de 45 de centimetri. Vorbim despre cel mai mare domeniu schiabil din țară cu multe pârtii și o suprafață generoasă, însă cu instalații de transport pe cablu care se opresc în zona de mare altitudine, cel puțin în zilele cu vânt extrem de puternic. Pentru o informare foarte bună, trebuie să intrăm pe portalul sinaia.go. Dacă vorbim despre Masivul Postăvaru, un alt domeniu schiabil extrem de mare, în ultima zi au fost deschise 10 pârtii, iar grosimea medie a stratului de zăpadă a fost între 20-40 de centimetri. Aici instalațiile de transport pe cablu nu sunt atât de vulnerabile în zilele cu vânt, dar pârtiile sunt la o altitudine mai mică."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Sfârșit de săptămână la schi. Care este grosimea stratului de zăpadă pe pârtiile din Sinaia și Masivul Postăvaru