Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea care avut un succes răsunător în primele 7 luni de la deschidere. Aproape 250.000 de turişti i-au trecut pragul

Cel mai nou complex din stațiunea balneară Ocna Mureș a avut anul trecut - în şapte luni de la deschidere mai exact - aproximativ 250 de mii de turişti. Un succes garantat, spun administratorii. Şi fix acest succes le-a îndemnat pe autorităţile locale să mai dezvolte un proiect anul acesta, ca turiştii să se bucure pe deplin de beneficiile miraculoase ale apelor sărate din zonă. 

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 18:00

Vezi și

La aproape un secol de când s-a remarcat prin proprietăţile miraculoase ale apelor sărate, staţiunea Ocna Mureş continuă să scrie istorie şi astăzi. 

Silviu Vinteler, primar Ocna Mures: Se dezvoltă pensiunile, se dezvoltă casele care sunt de închiriat, apatamente şi tot ce înseamnă partea de turism în zonă. Avem un holing de firme care construiesc hoteluri de 3 stele, hoteluri de patru stele, spaţiu comercial şi mă rog, şi spa-uri, anul trecut, în şapte luni jumătate ne-au călcat pragul 234.000 de turişti. 

Turiştii sunt fermecaţi de serviciile complexului

Cel mai recent complex de ape termale a fost deschis aici anul trecut, în mai. Turiştii care ajung aici au parte de băi galvanice, împachetări cu parafină şi cu nămol. 

Pe acelaşi subiect

Turist: Într-adevăr, arată, să zicem, de un nivel european. Ambianţa, apa, serviciile chiar, deci într-un cuvânt cam aproape tot ne atrage. 

Baza de tratament are o suprafață totală de 6.400 de metri pătrați și cuprinde trei bazine interioare și trei exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness şi recuperare medicală cu până la 700 de proceduri.

O mie de clienţi pe zi

Cornelia Dan Oltean, directror general Baile Sarate Ocna: Turişti avem de toate vârstele, toate categoriile, din toate judeţele ţării , cei mai mulţi putem spune că avem din judeţul Cluj, judeţul Mureş. Anul trecut am avut până la o mie de turişti pe zi media. 

Un bilet pentru o zi, de adult, costă 60 de lei, de luni până vineri, şi 70 de lei pentru zilele de sâmbătă și duminică. Copiii cu vârsta între 7 și 14 ani plătesc la jumătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Staţiunea care avut un succes răsunător în primele 7 luni de la deschidere. Aproape 250.000 de turişti i-au trecut pragul