Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea de pe litoral cu cele mai ieftine cazări de Rusalii. Sunt şi oferte all inclusive

De sâmbătă, preţurile cresc pe litoral, dar în următorul weekend, când sunt Rusaliile, hotelierii anunţă că au pachete speciale. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 12.06.2024 , 21:41

Preţurile mici şi temperaturile de iulie-august au adus turişti pe litoral chiar dacă elevii nu au intrat încă în vacanţă. Canicula e mai uşor de suportat în briza mării, iar apa care are peste 20 de grade a fost perfectă pentru bălăceală. Aceeaşi atmoferă de vârf de sezon este şi la piscine. 

Preţurile cresc cu 30% pe litoral

Din weekend, începe oficial sezonul şi preţurile vor creşte cu 30 la sută. Este doar primul salt, în vârf de sezon turiştii vor plăti şi cu 70 la sută mai mult. Următoarea minivacanţă, cea de Rusalii, vine însă cu oferte!

Vezi și

Minivacanţa de Rusalii coincide şi cu începutul vacanţei de vară, aşa că hotelierii de la Marea Neagră se aşteaptă la un grad de ocupare ridicat în acea perioadă, mai ales că se bazează pe preţuri mici şi vreme bună. 

Pe acelaşi subiect

"Hotelul are 20 la sută reducere faţă de tarifele din mod normal, create special pentru această perioadă. La momentul acesta, hotelul este în proporţie de 80 la sută ocupat", spune Iolanda Nanu, manager hotel.

Tarifele în staţiunile de la mare

În Mamaia sunt cele mai mari tarife. La un hotel de trei stele, o cameră dublă costă 196 de lei pe noapte, în vreme ce la un hotel de 4 stele, turiştii plătesc peste 300 de lei pe noapte. Tarifele cresc la all inclusive, de la 250 de lei de persoană. 

"Tarifele pleacă de la 49 de euro de persoană, pentru all inclusive, asta înseamnă 3 mese pe zi, facilităţi exterioare, 2 psicine, una pentru adulţi, alta pentru copii, şezlognuri incluse, dar şi un program de entertainment destul de complex", arată Roxana Taiss, manager hotel.

"Foarte mulţi turişti s-au orientat către acele hoteluri care au facilităţi pentru copii, aqua park, piscine, meniuri speciale pentru ei. Sunt căutate locurile de agrement unde cei mici se pot distra", adaugă Raluca Hatmanu, director de marketing agenţie de turism.

​Unde se găsesc cele mai ieftine cazări

Cele mai ieftine cazări se găsesc în Eforie Nord. Un hotel de trei stele ne aşteaptă cu preţuri de la 136 de lei pe noapte. Puţin mai mult vor plăti turiştii care aleg Jupiter: peste 150 de lei, cu varianta de All Inclusive care porneşte de la 879 de lei pe noapte. Zeci de mii de turişti îşi petrec an de an minivacanţa de Rusalii, pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Travel » Staţiunea de pe litoral cu cele mai ieftine cazări de Rusalii. Sunt şi oferte all inclusive