Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea de vis la mare căutare de sărbători. Pârtiile cu zăpadă ca în basme i-au cucerit pe turişti: "Nici în vise nu speram"

Sovata a devenit una dintre cele mai căutate destinaţii de vacanţă de la noi din ţară, în ultima perioadă. Şi explicaţia este una simplă -  staţiunea s-a dezvoltat foarte mult, iar turiştii se pot bucura atât de pârtii, cât şi de bazinele cu apă dulce sau sărată. Cei care au ales să îşi petreacă sărbătorile de iarnă acolo se pare că au tras lozul norocos. A nins de curând, iar zăpada de pe pârtii este perfectă atât pentru schi, cât şi pentru săniuş.

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 11:55

Vezi și

Turistă: Tratamentul, staţiunea cât este de elegantă şi curată, totul îmi place. 

Sunt principalele motive pentru care turiştii aleg în număr tot mai mare să îşi petrească sărbătorile de iarnă la Sovata. Iar asta se vede în gradul de ocupare al staţiunii, care a depăşit 90%.

Turistă: Nu suntem pentru prima oară. O admirăm ori de câte ori revenim în Sovata. 

Iar zăpada care s-a aşternut de curând completează perfect tabloul ideal de Crăciun. Bucuria cea mai mare este, ca de fiecare dată, a celor mici.

Fetiţă: Am venit din Iaşi împreună cu familia mea ca să ne petrecem Crăciunul aici, la Sovata, să ne distrăm, să ne batem cu bulgări... Îmi place foarte mult aici că a nins şi că avem piscină ca să ne distrăm.

Turist: Nici în vise nu speram să am aşa zăpadă de Crăciun. E foarte frumos.

Dacă v-am făcut poftă de o vacanţă, şi vreţi să mergeţi la Sovata, trebuie să ştiţi că e bine să aveţi rezervare din timp. Pe ultima sută de metri preţul unei camere duble, cu demipensiune şi acces nelimitat la SPA poate ajunge chiar şi la 900 de lei pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Staţiunea de vis la mare căutare de sărbători. Pârtiile cu zăpadă ca în basme i-au cucerit pe turişti: "Nici în vise nu speram"