Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea din România unde eşti purtat printr-o călătorie de neuitat prin nămeţi, cu sania trasă de cai: "Ca în poveşti!"

A fost liber la distracţie, în acest weekend, în staţiunile montane. Turiştii din întreaga ţară au profitat de vremea bună şi au mers să se bucure de zăpadă. În stațiunea Topliţa, din judeţul Harghita, iubitorii sporturilor de iarnă au încălţat clăparii şi s-au bucurat de pârtiile de schi. Alţii în schimb, au pornit într-o adevărată aventură cu săniie trase de cai, iar la capătul cătoriei au degustat bucate alese, pregătite după reţete tradiţionale.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 08:53

Vezi și

Adrenalina a fost cuvantul de ordine pe pârtia din Topliţa. Într-un decor de poveste, cu zăpadă din belşug şi schiurile la purtător turişti din întreaga ţară şi-au făcut pârtie spre distracţie.

Turist: Am venit la schi. Am văzut că iarna e pe terminate, că se tot încălzeşte vremea şi am vrut să profit cât mai pot. 

Pârtia, ideală pentru schi

Cei care nu au apucat să se se bucure cum se cuvine de acest sezon de schi și-au făcut curaj şi au mers să profite de stratul gros de omăt. 

Pe acelaşi subiect

Turist: Pârtia se menţine încă bună. Stratul de zăpadă e consistent. Şi pentru începători este banda aceea care e minunată, iar pentru cei fricoşi acolo pot să înceapă liniştiţi. 

Iar cei mai încântaţi au fost copiii

Copil: Am venit să schiez. Îmi place să iau curbele şi îmi place că atunci când ajungi jos că prinzi viteză. 

Turiştii care au vrut să admire frumuseţile locurilor au pornit într-o călătorie de neuitat - cu sania trasă de cai. 

Turistă: Am venit cu sania trasă de cai! E extraordinar, ca în poveşti!

Din meniu nu a lipsit, bineînţeles, nici mâncarea tradițională. După o călătorie de patru ore turiştii au degustat slăninuţa, dar şi celebrul gulaş, pregătit după o reţetă autentică. Iar după o masă copioasă turiştii au dat mână cu mână şi-au încins o horă în jurul focului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Staţiunea din România unde eşti purtat printr-o călătorie de neuitat prin nămeţi, cu sania trasă de cai: "Ca în poveşti!"