Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea unde se schiază ideal chiar şi la începutul primăverii. Zăpada are aproape un metru, iar peisajul pare desprins din basme

Sute de turişti au sărbătorit venirea primăverii pe schiuri. Pârtiile Domeniului Schiabil Şureanu, din Alba, au fost pline, iar zăpada şi condiţiile de ski au fost ideale. La 10 grade Celsius, pârtiile de la Cavnic au fost, de asemenea, bucuria cuplurilor care au ajuns, în această perioadă, în Maramureș. Iar doamnele au fost răsfățate de domni încă de dimineață, înainte de a încălța clăparii. 

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 08:30

Vezi și

În prima zi de primăvară, copiii s-au bucurat din plin de pârtii şi de peisajul înzăpezit de la Şureanu, desprins parcă din poveşti.

Fetiţă: Foarte frumos! Chiar dacă este 1 martie, tot este puţin înnorat şi frig, dar este frumos să schiezi primăvara. 

Turist: Cred că este singurul domeniu schiabil din ţară care mai are atât de multă zăpadă. Noi suntem aici de luni că e vacanţa copiilor şi ne bucurăm din plin de zăpadă, de vreme, de prieteni, de atmosferă.

Zăpadă din abundenţă chiar şi la început de martie

Pe acelaşi subiect

Turiştii au avut parte de condiţii ideale de schi, chiar dacă temperaturile au mai crescut în ultima vreme.

Dan Sabău, administrator domeniu schiabil: Avem zăpadă din abundenţă, zăpadă naturală. Pe majoritatea pârtiilor stratul de zăpadă e de peste 80 de centimetri. În următoarele zile iar se anunţă ninsori. Sezonul, la noi, se termină între 1 apilie, 10-15 aprilie. 

Pârtia unde femeile au fost duse de parteneri de 1 martie

La Cavnic, în Maramureş, au ajuns domnii care şi-au dus partenerele în vacanţă cu ocazia zilei de 1 martie. 

Oana Poenar, administrator pârtie: 70% din pârtii se prezintă în condiţii bune, cu strat suficient de zăpadă. Aşteptăm să ningă în luna martie aşa cum se întâmplă în ultimii ani, deoarece martie pare să fie noul decembrie mai nou.

Mâine este ultima zi a vacanţei de schi, astfel că elevii din Alba, Maramureş şi din alte 12 judeţe din ţară se vor întoarce, de săptămâna viitoare, în bănci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Staţiunea unde se schiază ideal chiar şi la începutul primăverii. Zăpada are aproape un metru, iar peisajul pare desprins din basme