Antena Meniu Search
x

Staţiunile de pe litoralul românesc care oferă reduceri de până la aproape 50% la cazare. Turiştii pot plăti şi în rate

Anul 2024 a început bine pentru turismul românesc, conform unei platforme de rezervări online. Litoralul atrage tot mai mulţi turişti. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 07.02.2024, 10:36

Vezi și

Turismul de pe litoral a înregistrat o creştere a rezervărilor cu 23% în luna ianuarie a acestui an, faţă de ianuarie  2023, iar valoarea totală a lor a depăşit cu 30% cifrele înregistrate în aceeaşi perioadă a anului trecut. Turiştii care îşi rezeră din timp sejurul la mare caută în od special hoteluri bine cotate, care preferă beneficii extra precum locuri de joacă pentru copii şi piscine private, meniuri variate, opţiuni de petrecere a timpului liber, dar şi activităţi dedicate celor mici. Cererea rămâne ridicată pentru pachetele All Inclusive.

Staţiunile cele mai căutate 

Clasamentul celor mai căutate staţiuni până în acest moment arată că Mamaia şi Eforie Nord îşi dispună prima poziţie, iar surprinzător pe poziţia a treia se află Jupiter. Programul înscrierii timpurii continuă şi în februarie, când românii interesaţi să îşi rezerve un sejur la mare pot benefici de reduceri de până la 46% din preţul standard al unui pachet turistic şi au posibilitate de a plăti rate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Staţiunile de pe litoralul românesc care oferă reduceri de până la aproape 50% la cazare. Turiştii pot plăti şi în rate