Antena Meniu Search
x

Video Top 3 destinaţii de vacanţă pentru români în 2021. Cum îţi poţi planifica concediul perfect

Dacă intenţionaţi să mergeţi în vacanţă anul acesta, este deja momentul să vă stabiliţi destinaţia. Ce locaţii de vacanţă aleg şi anul acesta românii, aflaţi din materialul video de mai sus.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 29.06.2021, 12:57

Vezi și

Nu trebuie neapărat să căutăm destinaţii de top, mai important este pur şi simplu să ne bucurăm de ele. Totuşi sunt câteva puncte forte pe care le caută cei mai mulţi dintre noi: soare, mare, nu strică nici 2-3 palmieri…iar dacă nisipul este fin, totul este perfect. Tocmai v-am enumerat practic criteriile după care majoritatea românilor îşi aleg vacanţele, iar în topul destinaţiilor avem trei ţări: 

Bulgaria

Bulgaria este destinaţia aleasă în special de românii din sudul ţării, datorită distanţei mici faţă de casă, a preţurilor mici şi ele, dar şi a condiţiilor bune de cazare. Aici nu avem neapărat un profil al turistului care călătoreşte în această ţară. Specialiştilor le-a fost destul de greu să se pronunţe, având în vedere că pe litoralul bulgăresc ajung atât tineri cât şi familii cu copii.

Turcia

Pe acelaşi subiect

Trecem graniţa din Bulgaria şi ajungem îtr-o altă destinaţie preferată de români - Turcia. Acolo, zona Antalyei este cea mai căutată, în special pentru resorturile premium all inclusive dar şi pentru preţurile accesibile. Într-un buget nu foarte mare, turiştii primesc pachete cu servicii complete, astfel ca nu mai au alte griji, cum ar fi unde unde mănâncă, unde fac plajă, câţi bani cheltuiesc pe mancare şi câţi pe distracţie. 

Grecia

Si, nu în ultimul rând, avem Grecia. Sunt peste 4500 de hoteluri alese de români în ultimii ani, în această ţară. Acolo, ofertele de cazare nu au incluse foarte multe servicii, majoritatea hotelurilor oferă doar mic dejun, dar... acel vibe de permanentă vacanţă şi distracţia din insulele greceşti face ca această ţară să rămână mereu în topul preferinţelor noastre. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Top 3 destinaţii de vacanţă pentru români în 2021. Cum îţi poţi planifica concediul perfect