Antena Meniu Search
x

Video Topul celor mai populare destinaţii, potrivit reţelelor sociale. Londra, pe primul loc cu 25 de miliarde de vizualizări pe TikTok

Reţelele sociale au devenit parte din viaţa noastră de zi cu zi. Că suntem acasă, că suntem la birou sau plecaţi într-o vacanţă, postăm în online sau pur şi simplu apreciem conţinutul. O companie multinaţională de sondaje a analizat valorile reţelelor sociale pentru a găsi cele mai populare destinaţii de pe glob. 

De Iulia Pop la 06.10.2022, 08:18

Pentru realizarea topului au fost analizate cele mai populare 100 de destinaţii şi s-a luat în considerare volumul de hastaguri, dar şi locurile cele mai căutate pe TikTok, Instagram şi YouTube.

Topul marilor metropole în funcţie de căutările pe social-media

Cea mai populară destinaţie pe toate cele trei platforme combinate este capitala Marii Britanii, Londra, cu 150 de milioane de postări pe Instagram, 25 de miliarde de vizualizări pe TikTok şi 150.000 de căutări de vloguri pe YouTube. 

La mică distanţă este capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, care a însumat 65 de miliarde de vizualizări, asta doar pe TikTok. Un alt oraş care s-a dovedit a fi de mare succes pe reţelele de socializare este Paris şi, ca să ştiţi unde mergeţi, urmează în ordine New York, Bali, Los Angeles, Barcelona, Istanbul, Miami, dar şi alte metropole fascinante.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Travel » Topul celor mai populare destinaţii, potrivit reţelelor sociale. Londra, pe primul loc cu 25 de miliarde de vizualizări pe TikTok