Antena Meniu Search
x

Video Topul oraşelor din România preferate pentru city-break-uri toamna. De la cât porneşte o noapte de cazare pentru 2 persoane

Vremea bună şi preţurile mici îi fac pe turişti să se gândească din nou la vacanţe, iar o dată cu venirea toamnei tot mai mulţi au început să se orienteze către city-break-uri în ţară.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 09.10.2023, 08:54

Vezi și

Cele mai multe rezervări din această toamnă au fost către marile oraşe din ţară, precum Braşovul, Bucureştiul, Sibiul sau Cluj-Napoca. Vremea încă frumoasă din această toamnă, legăturile tot mai uşoare dintre oraşe, dar şi preţurile mai mici faţă de o excursie în străinătate, i-au făcut pe români să se îndrepte către city break-uri naţionale. Acest lucru arată, spun specialiştii, că şi acum în ultima parte a anului apetitul românilor pentr vacanţe rămâne ridicat, chiar dacă zilele de concediu nu mai sunt atât de numeroase precum la începutul verii.

Rezervările vor creşte spre sfârşitul acestei luni pentru că elevii intră în vacanţă. Preţurile sunt mai mari cu 15% faţă de toamna trecută şi încep în medie de la 270 de lei pe noapte pentru o cameră dublă în funcţie de zonă şi oraş pot să ajungă şi la 400 de lei pe noapte. Diferă şi preferinţele pentru cazare, în funcţie de oraşe, cei care vizitează Sibiul sau Braşovul aleg să se cazeze în pensiuni sau apartamente în regim hotelier. Cei care merg la Cluj-Napoca iar în Bucureşti sau Timişoara aleg să se cazeze în hoteluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Topul oraşelor din România preferate pentru city-break-uri toamna. De la cât porneşte o noapte de cazare pentru 2 persoane