Antena Meniu Search
x

Video Traseu off-road cu picnic inclus, noua atracţie pentru turiştii care ajung în Vatra Dornei: "E totul extraordinar". Cât costă experienţa

Pe drumuri au fost astăzi şi turiştii din Bucovina, dar nu au pierdut vremea. Un traseu off-road cu picnic inclus este noua atracţie la modă acolo. Aventura se încheie în vârf de munte, la o masă câmpenească stropită cu vişinată de casă, în jurul unui foc de tabără.

de Angela Bertea

la 17.04.2023, 19:42

Vezi și

Îmbarcaţi în foste camioane de armată, transformate în maşini de aventură, turiştii au plecat din Vatra Dornei spre un off-road de ţinut minte. Traseul i-a purtat cinci kilometri pe drumurile care şerpuiau printre brazi. În faţa lor, Ţara Dornei îşi etala farmecul de neşters nici măcar pe ploaie. 

Alin Mujdei, organizator: Acum, în momentul de faţă suntem la 1320, pe vârful Bârnărel, de unde vedem oraşul Vatra Dornei întregime, Călimaniu, toţi munţii din zonă. 

Turist: Bucuria asta. E mai multe vorba şi despre cum se pune în valoare, nu este tot una să mergi cu maşina sau să mergi pe jos, e vorba despre felul în care ni se oferă. 

Copil: Foarte frumos, m-am distrat. Prima dată m-am speriat puţin şi după a început să îmi placă. Mi-a placut că vedeam de sus casele mici şi mi se părea că totul este în miniatură.

Pe acelaşi subiect

Experienţa costă între 200 şi 300 de lei

Turistă: Deşi a fost ploaie, nu ne-a încurcat să ne bucurăm de experienţa în sine. Peisajul extrem de fumos, iar faptul că am mers cu maşini pe teren, pentru noi e altceva. Noi venim de la mare, dar muntele ne este foarte drag. 

Odată ajunşi în Vârful Bârnărel, turiştii au primit întăritoare - lichide şi solide.

Alin Mujdei, organizator: Pregătim un balmoş cum se face doar în Bucovina. Cu jintuit, cu smântână, cu mălai, la urmă adăugăm brânză, caş proaspăt, brânză de burduf. 

Această experienţă care combină off-road-ul cu picnicul costă între 200 şi 300 de lei, cu mâncarea şi băutura incluse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Traseu off-road cu picnic inclus, noua atracţie pentru turiştii care ajung în Vatra Dornei: "E totul extraordinar". Cât costă experienţa