Antena Meniu Search
x

Video Unde să zbori cu avionul, în funcţie de anotimp. Ţara preferată de români tot timpul anului este Italia

Românii preferă tot mai mult destinaţiile din Europa pentru vacanţe, însă indiferent de anotimp, ţara preferată rămâne Italia. Iar suprinzător, oraşul favorit nu e unul italian, ci Londra, arată un studiu realizat de o platformă pentru călătorii.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.11.2023, 08:59

Vezi și

Unde călătoresc românii în acest sezon? "Românii se orientează în funcţie de fiecare sezon în parte, mai ales după temperatură. Aşa că în sezonul cald Italia rămâne favorită, urmată de Spania, Regatul Unit, Franţa şi Germania. Se schimbă puţin preferinţele în funcţie de sezon, dar rămân aceleaşi ţări favorite în top. Ce se schimbă este mai degrabă ordinea în acest top: de exemplu, uneori, Franţa depăşeşte Germania", spune Clara Mihociu, reporter Observator.

Unde călătorim în funcţie de anotimp

"Italia este favorită tot anul, de la început până la sfârşit, dar ca şi oraşe, vorbim despre alt top: Londra, apoi Milano, Paris, Roma şi Bruxelles", adaugă Clara Mihociu, reporter Observator.

"Românii îşi cumpără cu aproximativ 60 de zile înainte biletele pentru aceste vacanţe, atât pentru că sunt mai ieftine, cât şi pentru a fi organizaţi din timp. Pentru iarnă, Viena este favorită, cel mai probabil datorită Târgului de Crăciun de acolo", mai spune Clara Mihociu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Unde să zbori cu avionul, în funcţie de anotimp. Ţara preferată de români tot timpul anului este Italia