Antena Meniu Search
x

Video Vreme de plajă şi preţuri mai mari pe litoral. Staţiunea care-l va primi pe prinţul moştenitor al Dubaiului

Chiar sunt foarte multe motive să mergi la mare, în acest weekend. Vor fi temperaturi de plajă, târguri gastronomice şi este şi Campionatul Mondial de Formula 1 pe apă.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 16.06.2023, 20:32

Vezi și

"Ne aşteaptă un weekend excelent, cu vreme de plajă, aici, la malul mării. Sâmbătă, vor fi temperaturi de 25 de grade Celsius, cer senin, soare, iar apa mării va fi caldă - 23 de grade Celsius, spun meteorologii. Duminică, şi mai cald - 27 de grade Celsius, dar ne salvează briza mării. Spre seară, se adună nori, dar nimic care să îi sperie pe turiştii care vin la mare. Este primul weekend de vară în vacanţă, dar apar şi primele scumpiri. În staţiunea Mamaia, tarifele cresc cu 20 de procente", spune Andreea Filip, reporter Observator.

Preţuri mai mari cu 20% pe litoral

"La hotelurile de 4 stele sunt tarife între 200 şi 500 de lei, iar în Eforie Nord, Costineşti şi Neptun-Olimp tarife între 140 şi 395 de lei o noapte de cazare. Petrecerile din cluburi sunt deja pregătite şi anunţate, la fel şi petrecerile tematice care se organizează la resorturile de pe litoral. Restaurantele cu specific pescăresc au bucătari care se întrec şi ei în reţete. Cele mai dorite şi vândute sunt preparatele din peşte şi fructe de mare, iar bucătarii muncesc cot la cot cu barmanii. Cocktailurile se vând unul după celălalt", adaugă Andreea Filip, reporter Observator.

"Turiştii care vor veni în staţiunea Mamaia în acest weekend pot să admire şio etapă din Campionatul Mondial al bărcilor de mare viteză, similar competiţiilor de Formula 1, dar pe apă. La linia de start de pe Lacul Siutghiol vor fi, printre alţii, prinţul moştenitor al Dubaiului şi magnatul pastelor din Italia", mai spune Andreea Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Travel » Vreme de plajă şi preţuri mai mari pe litoral. Staţiunea care-l va primi pe prinţul moştenitor al Dubaiului