Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video We Love Music Festival adună cele mai ascultate hituri ale anilor 2000 într-un loc de poveste din Râmnicu Vâlcea

E festival mare, la Râmnicu Vâlcea. Într-un loc de poveste, la marginea pădurii, se aud live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Mii de spectatori au dansat pe piesele faimoase ale unor artişti precum Lou Bega sau Outlandish. Alte nume mari se pregătesc să urce pe scenă şi în seara aceasta.

de Redactia Observator

la 20.08.2022 , 09:19

Miile de spectatori au rezonat şi prin cântec, dar mai ales prin dans împreună cu Lou Bega. Şi nu numai pe piesele lui. De fapt, toată seara a fost incendiară. E cel mai mare festival ce se desfăşoară în Vâlcea. Până duminică, pe Platoul Fețeni din Râmnic, chiar la marginea pădurii, publicul ascultă live cele mai tari hituri din anii 2000. Peste 30 de nume sonore de la noi și de afară şi-au anunţat prezenţa. 

În cea de-a doua noapte a festivalului au mai urcat pe scenă Anda Adam, Ronan Keating sau Outlandish. Ronan Keating a făcut pentru prima oară duet pe faimoasa lui piesă - If Tomorrow Never Comes- cu românca Ioana Ignat.

Nick, cântăreț: "Am emoţii duble în această seară. În afara faptului că urmează să introduc în scenă foarte mari artişti internaţionali, am şi showul pe care trebuie să-l susţin, apoi, de la ora 01, începem un DJ...o nebunie!"

Vezi și

Liana Stanciu și Nick, de la N&D au întreținut atmosfera și au energizat publicul încă din prima seară a festivalului. Publicul a fredonat piesele tuturor artiştilor, mulţi fiind chemaţi la bis. Astăzi şi mâine vor urca pe scenă alți artiști de top: Connect-R, ATB sau Doctor Alban.

Accesul la festival se face în fiecare zi începând cu ora 16:00, iar copiii până în 12 ani și persoanele cu dizabilități au intrare gratuită.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Travel » We Love Music Festival adună cele mai ascultate hituri ale anilor 2000 într-un loc de poveste din Râmnicu Vâlcea