Antena Meniu Search
x

America Express, 12 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, pălmuit de o localnică din Guatemala: "Ce-am făcut? Pe mine avea boală"

Irina Fodor a venit cu vești neașteptate în prima zi din Guatemala. Echipele rămase în competiția de pe Drumul Aurului au avut parte de noi provocări în ediția din această seară. Concurenții au fost nevoiți să treacă prin obstacole nebănuite, care le-au dat de furcă.

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 21:37

Cătălin Scărlătescu, pălmuit de o localnică din Guatemala
Cătălin Scărlătescu, pălmuit de o localnică din Guatemala - Antena 1

Prima zi în Guatemala a venit cu noi provocări pentru concurenții rămași în competiția de pe Drumul Aurului. Echipele de vedete au avut parte de o zi ploioasă, care le-a pus piedici. Au fost nevoiți să ducă la bun sfârșit noile provocări. Irina Fodor le-a adus vești neașteptate înainte de a pleca în prima cursă din etapa cu numărul 5 a competiției.

„Suntem în Guatemala! A doua țară în lungul trase către El Dorado. Am avansat, felicitări vouă! Suntem în inima Paradisului pierdut, Tikal, monument al patrimoniului mondial UNESCO”, a spus prezentatoarea emisiunii.

„E cel mai frumos peisaj pe care l-am văzut de când am plecat de acasă până acum”, a ținut să adauge mama Biei Adam.

America Express, 12 februarie 2023. Concurenții, fascinați de peisajele din Guatemala

Pe acelaşi subiect

Concurenții au fost de-a dreptul surprinși de locurile frumoase și peisajele de vis. Au admirat împrejurimile și s-au bucurat de poveștile pe care Irina Fodor le-a spus în prima etapă din Guatemala.

„E parcă desprins din romanele științifico-fantastice, peisaje care i-au făcut pe unii să dezvolte teorii legate de extratereștrii sau pe marii producători de film de la Hollywood să vină aici pentru a filma scene memorabile, de exemplu câteva scene din Star Wars. Aceste splendide ruine sunt dovada că aici, cândva, a existat una dintre cele mai puternice și strălucite civilizații din lumea întreagă: Maya. Voi vă amintiți de vulturul nostru, el zboară și pe aici. Cu cât avansăm cu atât ne vom înălța pretențiile. Acum de ce să nu fiu sinceră?! Provocările vor fi tot mai grele.”, a spus prezentatoarea TV.

„Cum adică e mai greu aici? Vrei să mergem în cap?”, a adăugat Bia Adam.

Frații Gavril au fost la un pas de eliminare, ediția trecută. „Vor fi două etape de foc într-o țară cu sclipiri magice. Tradițiile și credințele mayașilor s-au păstrat mai bine ca oriunde în toată America Centrală. Aceste piramide impresionante sunt, de fapt, temple înălțate zeilor. În vârful lor urcau doar conducătorii și preoții care aveau o legătură directă cu zeii. (...) Este a doua țară de pe Drumul Aurului, se învecinează cu Mexicul de Nord. Trebuie să rețineți că ne aflăm într-o țară înconjurată de lagune și vulcani!”, a continuat Irina Fodor.

America Express, 12 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, pălmuit de o localnică

Prima ediție din Guatemala a fost foarte dificilă pentru concurenți. Au fost nevoiți să răspundă la câteva întrebări legate de informațiile pe care le-au primit de la Irina Fodor referitoare la Guatemala. Bineînțeles că au fost și răspunsuri greșite. Cătălin Scărlătescu a trebuit să ducă la bun sfârșit o pedeapsă, așa că a fost pălmuit de o localnică. "Ce-am făcut? Pe mine avea boală de când a ajuns acolo", a spus râzând, Cătălin Scărlătescu.

Asta pentru că nu a reușit să răspundă corect la una dintre întrebările puse de Irina Fodor. Momentul a fost "cireașa de pe tort" pentru restul concurenților, dar și pentru mulți telespectatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » TV » America Express, 12 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, pălmuit de o localnică din Guatemala: "Ce-am făcut? Pe mine avea boală"