Antena Meniu Search
x

Video America Express, 12 martie 2023. Veste neașteptată, în semifinală: cum se decide imunitatea

America Express a adus noi surprize pentru concurenții rămaşi în cursa de pe Drumul Aurului, în ediţia de duminică, 12 martie 2023, difuzată pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Echipele rămase în competiție au primit o veste neașteptată de la Irina Fodor în semifinala America Express.

de Redactia Observator

la 12.03.2023 , 21:51

America Express continuă! În ediția difuzată pe 12 martie 2023, s-a dat startul semifinalei. Cele patru echipe rămase în joc s-au aliniat cu un scop clar: să câştige cu orice preţ! Mai ales că Irina Fodor adaugă o miză cu mare greutate în joc. Echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean și Dinu Gavril, se vor lupta pentru marele premiu.

Veste neaşteptată la America Express

"Bun venit în țara realismului magic! Este o etapă în care vă veți concentra pe comori. Să știți că este vorba și de comori materiale, dar și de cele spirituale pe care ar fi păcat să le ratați în goana cursei. Lăsați instinctul să vă ghideze încep spre Marea Finală", le-a spus prezentatoarea TV Irina Fodor concurenţilor de la America Express. Echipele au aflat că vor pleca în căutarea propriei comori şi vor fi nevoite să găsească mai multe figuri de aur numite Dorados, cu diferite valori. "Să vină cât mai mult aur la noi, la altceva am alergie", a reacţionat Andreei Antonescu, după marele anunț.

Vezi și

În plus, vedetele de la America Express au aflat că cine va aduna cel mai mult aur pe traseu va obține mult-dorita imunitate. Vestea i-a luat pe toţi prin surprindere . "Avem 5 tipuri de Dorados, iar ele au valori diferite. Fiți foarte atenți pentru că cine va avea cele mai multe Dorados va deveni imun! Puteți obține aceste figurine de aur săpând după ele, așa cum se găsesc toate comorile. Le puteți obține la misiuni, la jocuri sau le puteți găsi pe drum. (...) Așa vom calcula comoara voastră", le-a spus Irina Fodor.

Pe acelaşi subiect

Semifinala America Express, 12 martie 2023

În cea de-a noua etapă a competiției, echipele coboară pe malul fluviului Magdalena, din vestul Columbiei, în fascinanta regiune care l-a inspirat pe Gabriel Garcia Márquez. A fost o cursă extenuantă contra curentului, pentru că apele fluviului s-au dovedit o reală provocare pentru concurenți. ”Am ajuns în mijloc, am tot tras... Dar ne-a prins curentul și ne-a aruncat undeva la vreo 200 de metri depărtare”, a povestit Cătălin Scărlătescu. ”Ne-am chinuit îngrozitor de mult”, a spus și Cătălin Bordea. ”Ne-am dat seama c-o să fie foarte greu, pentru că râul, având o viteză foarte mare, urma să ne ducă odată cu el”, a relatat Jean Gavril.

Apropierea de finală ascute competiția dintre echipe, iar de data aceasta întrecerea este cu cât mai complicată cu cât concurenții au primit o nouă sarcină lansată de Irina: ”Pe traseul către marea finală, de-a lungul văii fluviului Magdalena, veți avea de căutat propria comoară care vă poate plăti intrarea în cetatea Cartagenei”. Astfel, pe măsură ce bifează misiunile, concurenții au fost nevoiţi să devină și iscusiți căutători de comori, alcătuite din totemuri de aur a căror strălucire nu se dezvăluie cu ușurință.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui, Dinu sunt concurenții care au rămas pe Drumul aurului în competiția pentru premiul de 30.000 de euro și mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » TV » America Express, 12 martie 2023. Veste neașteptată, în semifinală: cum se decide imunitatea