Antena Meniu Search
x

America Express, 18 ianuarie 2023. Bie Adam, copleșită de emoții. Cu cine s-a întâlnit întâmplător în Mexic: "A fost un miracol"

Ediția a patra America Express – Drumul Aurului, de pe 18 ianuarie 2023, vine cu noi provocări pentru concurenți. Bie Adam și mama ei, Mihaela, au fost copleșite de emoții după ce s-au întâlnit, întâmplător, cu o persoană cunoscută. Cele două au pierdut imunitatea și au fost nevoite să se descurce singure. Nici prin cap nu le trecea că se vor întâlni cu cineva din România.

de Redactia Observator

la 18.01.2023, 21:40

America Express, 18 ianuarie 2023. Bie Adam, copleșită de emoții. Cu cine s-a întâlnit întâmplător în Mexic
America Express, 18 ianuarie 2023. Bie Adam, copleșită de emoții. Cu cine s-a întâlnit întâmplător în Mexic - Antena 1

Bie Adam și mama ei, Mihaela, au pierdut imunitatea, însă au avut parte de o surpriză de proporții după ce s-au întâlnit cu o româncă, pe care influencerița o cunoștea din mediul online. Cele două s-au bucurat enorm, pentru că tocmai în Mexic s-au întâlnit cu cineva din România. În timp ce își cautau cazare, Bie și Mihaela s-au întâlnit cu Daniela. Femeia le-a propus să rămână la ea peste noapte. Zis și făcut. Surpriza cea mare a fost când vedeta a aflat că Daniela este abonată la canalul ei de YouTube.

Daniela este una dintre abonații mei, ai canalului. Pe care eu o cunoșteam, dar online. Nu puteam să cred că este lângă mine și că o văd în realitate. Nu pot să cred că ești aici. Pentru mine a fost un miracol. Eu am diferiți membrii ai canalului din diferite părți ale lumii, se întâmplă ca Daniela să fie unul dintre ei și să locuiască în Mexic”, a spus Bie Adam.

Românca le-a invitat la ea acasă

Daniela le-a invitat pe cele două concurente de la America Express, la ea acasă. Aceasta le-a propus să rămână la ea, iar Bie și Mihaela au acceptat.

Pe acelaşi subiect

„Vreți casă?”, le-a întrebat Daniela.

„Nu pot să cred, da!”, au răspuns cele două.

„Veniți la mine!”, a mai spus româncă.

„Tu vorbești serios?”, a întrebat-o Mihaela.

Bie Adam a fost copleșită de emoții, atunci când a auzit propunerea româncei. „Nu doar că m-am emoționat pentru că o știam, dar m-am trezit. Mi-am dat seama că sunt pe alt continent, că sunt lângă ea, și că în seara aia suntem salvate. Era cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla în momentul ăla.

Suntem în siguranță, vom avea mâncare, vom avea duș, vom avea pat curat. Mergeam spre mașină și nu puteam să cred. Am urcat în mașină, i-am văzut unul dintre cei trei copii, pe soțul ei. (...) A aflat că noi filmăm acolo și s-a pus intenționat în zonă ca să mă aștepte pe mine! Șansele erau 0, s-a întâmplat un miracol!”, a mai spus concurenta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » America Express, 18 ianuarie 2023. Bie Adam, copleșită de emoții. Cu cine s-a întâlnit întâmplător în Mexic: "A fost un miracol"