Antena Meniu Search
x

America Express, 17 ianuarie 2023. Pufeh, la un pas de leșin: "Tremuram, nu mai puteam să mă ridic"

America Express - Drumul Aurului, ediția din 17 ianuarie 2023 i-a luat prin surprindere pe concurenți, dar și pe telespectatori. Prima misiune le-a supus pe vedete la provocări dificile, motiv pentru care Andreea Bălan a făcut un gest neașteptat. Tot în ediția din această seară Pufeh s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutor medical.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 22:23

Pufeh, la un pas de leșin: "Tremuram, nu mai puteam să mă ridic"
Pufeh, la un pas de leșin: "Tremuram, nu mai puteam să mă ridic" - Antena 1

Nouă perechi de vedete continuă cursa de pe Drumul Aurului. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt cei norocoși, pentru că au câștigat prima imunitate de la America Express, așa că vor avea parte de mâncare din belșug, cazare transport și bani pentru două zile. Restul echipelor merg mai departe în următoarele misiuni, ce se anunță a fi pline de provocări.

În ediția de marți seara, Pufeh s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Concurentul nu s-a mai putut ridica de pe trotuar, fapt care i-a îngrijorat pe toți. "Înainte să plecăm în cursă am început să amețesc foarte tare, mi s-au înfundat urechile. Am zis că o să pic de față cu toată lumea dacă nu merg să mă întind în momentul ăla. (...) Mi s-a uscat gura foarte tare, nu mai puteam să vorbesc", a spus concurentul.

Acesta nu a putut pleca în cursă, pentru că nu se simțea deloc bine. S-a albit la față, tremura și nu mai putea să se ridice de jos. "Toată lumea se uita la mine și îmi spunea că sunt foarte alb la față. Tremuram, nu mai puteam să mă ridic, nu mai auzeam nimic, mă uitam în gol. Eu m-am speriat foarte tare, sincer", a continuat Pufeh. Echipa de producție a hotărât ca Bruja să meargă singură în misiune.

America Express, 17 ianuarie 2023. Andreea Bălan, gest surprinzător: "Jaf în miezul zilei"

Pe acelaşi subiect

Prima misiune din cea de-a treia ediție a emisiunii America Express - Drumul Aurului a venit cu noi provocări pentru concurenți. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost depășite de situație, după ce au auzit că trebuie să vândă tamales pe străzile din Mexic, pentru a strânge bani. Singura problemă a fetelor de la Andre a fost că nu știau cum arată preparatele din Mexic. 

Așa că, cele două artiste au început să ia diferite preparate de pe taraba unui localnic, crezând că poate nimeresc tamales. După ce și-a dat seama de ce a făcut, Andreea Bălan a spus: "Nu cred, i-am furat omului asta! Nu cred așa ceva". 

"Jaf în miezul zilei", a continuat Andreea Antonescu. 

"Așa e când ești în stare de ebrietate, nu mai știi nimic", a glumit Andreea Bălan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » America Express, 17 ianuarie 2023. Pufeh, la un pas de leșin: "Tremuram, nu mai puteam să mă ridic"