Antena Meniu Search
x

Video America Express, 22 martie 2023. ''Nu pot să cred!'' Şocul prin care a trecut Doina Teodoru, după ce o doamnă i-a luat la autostop

În ediția din 22 martie 2023, difuzată pe Antena 1 şi AntenaPLAY, concurenţii au avut parte de noi provocări menite să le pună la încercare atât rezistenţa, cât şi dorinţa de a câştiga. Pe drumul spre Irina, o echipă a avut parte de un incident cu adevărat inedit. Doina Teodoru a fost recunoscută într-un sat din Columbia.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 22:34

Vezi și

Şoc pentru Doina Teodoru: A fost recunoscută într-un sat din Columbia în timp ce ea și Scărlătescu se aflau în mașină, către destinația următoare. Vedetei nu i-a venit să creadă că o localnică de peste Ocean știe cine este.

Deși cei doi au plecat pe ultimul loc de la proba de gătit arepas, au fost extrem de norocoși găsind o mașină care să îi ducă la următoarea destinație. Au fost nevoiţi la un moment dat să oprească pentru a schimba maşina, însă nu se așteptau la ce a urmat. Doina a fost recunoscută de fiicele familiei care i-a ajutat.

După ce au schimbat mașina, în drum spre următoarea misune, doamna care i-a luat la autostop le-a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată. Localnica a dezvăluit că fiicele sale au recunoscut-o pe Doina imediat ce au văzut-o. Actrița a rămas pur şi simplu fără cuvinte.

"M-au văzut fetele ei pe Youtube! Nu pot să cred!'', a fost prima reacție a actriței când localnica i-a povestit că un clip cu ea de pe internet a ajuns până în Columbia. ''Fiica ei a zis că i se pare că sunt cunoscută și când Cătălin a vrut să îi arate un filmuleț cu mine pe Yotube a zis: A, păi, da! Te știu fetele mele'', a mai povestit Doina.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Mai multe momente din America Express puteţi vedea pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » America Express, 22 martie 2023. ''Nu pot să cred!'' Şocul prin care a trecut Doina Teodoru, după ce o doamnă i-a luat la autostop