Antena Meniu Search
x

Video America Express, 24 ianuarie 2023. Provocare "nebună" pentru concurenţi. Au făcut cunoștință cu noi tradiții șocante ale aztecilor: "Pe mine m-a luat panica!"

Cele 9 echipe de concurenți America Express au pornit într-o cursă dedicată curajului și depășirii limitelor. În ediţia 7 a emisiunii, din 24 ianuarie 2023, aceştia au făcut cunoștință cu noi tradiții șocante ale aztecilor pentru ca la final să obțintă cea de-a doua imunitate din această etapă.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 22:08

Vezi și

Pentru a câștiga amuleta în valoare de 1.000 de Euro, concurenții au acceptat o provocare nebună care i-a înspăimântat cu adevărat. Irina Fodor i-a anunțat că într-una dintre probele ediţiei cu numărul 7 vor fi nevoiți să semneze cu sânge un pact - Pacto de Sangre - iar primele 3 echipe care se întorc la ea intră în jocul pentru amuletă.

Mai mult, concurenţii au fost nevoiți să convingă și alți trei oameni care să le fie martori și să facă fix același lucru, să semneze cu propriul sânge, așa cum făceau pe vremuri aztecii. În timp ce unii au reușit imediat să adune persoanele de care aveau nevoie, alții au apelat la metode "controversate" pentru a-i convinge.

La ce metode au apelat concurenţii pentru a-i convinge pe mexicani să ia parte la semnarea pactului

"Mie mi-e frică de înălțime și de ace", a mărturisit Cătălin Bordea, care a reuşit să strângă primul oamenii de care aveau nevoie, alături de coechipierul Nelu Cortea.

Pe acelaşi subiect

"Cine în lumea asta acceptă așa ceva?!", a spus cântăreaţa Andreea Bălan, care a apelat la o metodă inedită de a-i convinge pe mexicani să semneze cu sânge un contract. "Ne-am făcut strategie, să nu le spunem pentru ce", a dezvăluit artista, în timp ce Andreea Antonescu a adăugat că ea își făcuse strategia pe care nu a împărtășit-o și cu colega ei.

"Pe mine m-a luat panica. Da, iubesc tatuajele, sunt plină de tatuaje, dar am și eu o fobie în viața asta, de ace. Îmi dispăruseră deja toate venele. Mor aici! Leșin", a mai spus Andreea Antonescu când a fost înțepată în deget.

"Știam că ea nu o să fie de acord, că e mai reticentă, îi e frică", a spus și mama Biei Adam despre fiica ei. "Eram șocată de idee", a adăugat și vloggerița.

Vezi mai multe momente de la America Express - Drumul Aurului pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » America Express, 24 ianuarie 2023. Provocare "nebună" pentru concurenţi. Au făcut cunoștință cu noi tradiții șocante ale aztecilor: "Pe mine m-a luat panica!"