Antena Meniu Search
x

America Express, 27 februarie 2023. Ce au făcut Andreea Bălan și Jean Gavril seara. Doina Teodoru a căutat în bagajul lui Bordea

În prima zi petrecută în Bogota, concurenții de la America Express au trecut printr-o serie de misiuni surprinzătoare și totul a culminat cu momentul în care concurenții au descoperit verighetele pregătite de Irina Fodor și...invitațiile la nuntă!

de Redactia Observator

la 27.02.2023, 22:13

America Express, 27 februarie 2023. Ce au făcut Andreea Bălan și Jean Gavril seara. Doina Teodoru a căutat în bagajul lui Bordea
- a1.ro

Practic, fiecare concurent a fost nevoit să își găsească „jumătatea” și să formeze astfel noi echipe. Dimineața a început în forță pentru toți. Deși s-au trezit într-o formula nouă, toți au pornit cu același scop: acela de-a îndeplini noile misiuni puse la bătaie de Irina Fodor, pentru a-și putea regăsi partenerul de drept și pentru a pune mâna pe imunitate. Doina Teodoru a dormit în cameră cu Bordea și, când au făcut ochi, cei doi au început să se pregătească pentru o nouă zi. Andreea Bălan, în schimb, a împărțit camera cu noul său partener, Jean Gavril.

Ce au făcut Andreea Bălan și Jean Gavril după ce s-au închis camerele de filmat, la America Express

În timp ce se aranja, Andreea Bălan a dezvăluit ce s-a întâmplat seara, după ce camerele s-au stins. „Aseară mi-a spus povești ca să adorm”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de Andreea Bălan. „Păi dacă asta m-ai rugat?! Eu nu eram super adormit, nu aveam somn…”, a explicat Jean Gavril.

„I-am zis să povestim până adorm. Așa, ca la copii mici…”, a zis zâmbind partenera lui.

Pe acelaşi subiect

Doina Teodoru, surprinsă în timp ce caută în bagajul lui Cătălin Bordea, la America Express

Tot în ediția 26 a emisiunii America Express de la Antena 1, difuzată pe 27 februarie 2023, Doina Teodoru a fost surprinsă în timp ce căuta în rucsacul lui Cătălin Bordea. La un moment dat, chiar de la primele ore ale dimineții, stațiile au început să sune și Doina, care a auzit totul, s-a grăbit să caute dispozitivul de comunicat cu Irina Fodor.

Acesta a fost momentul în care concurenții au aflat faptul că trebuie să înceapă pregătirile pentru „nuntă”. Dându-și seama că a început cursa, concurenții au încercat să se adapteze la noul ritm impus de noua formulă a echipelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » America Express, 27 februarie 2023. Ce au făcut Andreea Bălan și Jean Gavril seara. Doina Teodoru a căutat în bagajul lui Bordea