Antena Meniu Search
x

Video America Express, 29 ianuarie 2023. Puya şi Melinda au rămas mască: gestul bizar al unui şofer. "Ce era să fac, să fug?"

America Express îşi poartă echipele mai departe, pe Drumul Aurului, unde probele şi surprizele întâlnite în cale nu încetează să îi uimească pe concurenţi. Pentru Puya şi soţia sa, Melinda, cursa nebună de la Antena 1 a venit cu un mare şoc. Gestul unui şofer i-a lăsat pur şi simplu mască.

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 22:07

Vezi și

America Express aduce noi provocări în calea echipelor care s-au aventurat pe Drumul Aurului. După ce au terminat misiunea în care avea de redactat un text la mașina de scris, concurenții au fugit mai departe cu mapele în mână. La rândul lor, Puya şi Melinda au pornit la autostop, determinaţi să ajungă cât mai repede la următoarea destinație. Acolo îi așteapta, însă o altă sarcină.

America Express - 29 ianuarie 2023. Puya şi Melinda, uimiţi de un şofer

În drum spre locul indicat în plicul primit de la Irina Fodor, Puya și soția lui, Melinda, au rămas cu totul şi cu totul uimiți de ceea ce a făcut un șofer. Iată cum s-a petrecut întâmplarea. În timp ce căutau o mașină, Puya și Melinda au abordat un șofer. Ulterior, au observat că acesta nu avea numere de înmatriculare la mașină, însă în frenezia cursei au decis să nu renunțe, şi au urcat în autoturism. Nu mică le-a fost surpriza când omul a coborât din maşină şi s-a îndreptat glonţ spre o femeie, care a răsturnat o găleată plină cu chei.

„Am zis că e clar, omul n-a înțeles ce vrem, o fi zis că vrem să spălăm parbrize. Și ne-am dus cu el. S-a dus la o tanti, a scos o găleată de chei de mașină. Ne-am întrebat ce e cu el…I-am tot zis că nu avem bani…El tot zicea da. Am zis hai să vedem ce facem cu el până la urmă. Ce era să fac, să fug?”, a zis Puya. Apoi, cei doi au realizat că omul avea toate mașinile de pe stradă. A deschis una dintre ele, iar concurenții și-au pus bagajele în portbagaj, încercând să-i explice încă o dată faptul că nu au bani. „Hai, că înțelege el pe drum!”, a adăugat Puya, grăbindu-se să plece mai repede în cursă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » America Express, 29 ianuarie 2023. Puya şi Melinda au rămas mască: gestul bizar al unui şofer. "Ce era să fac, să fug?"