Antena Meniu Search
x

Foto America Express, lider de piață. Vedetele fac confesiuni copleșitoare pe Drumul Aurului. Puya: ”Fratele meu a murit mult prea devreme!”

Cel mai așteptat reality show din România, America Express – Drumul Aurului, a fost lider de piață pe segmentele de public comercial și urban cu ediția difuzată de Antena 1 aseară, de la ora 20:00.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 12:34

Astfel, emisiunea a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 9.6 puncte de rating și 27.1% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 7.8 puncte de rating și 22% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 8.1 puncte de rating și 19.7% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 18.9% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 19:59-23:30, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 22:00, aproape 1,7 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. A fost ediția în care Irina Fodor a dat startul cursei în cea de-a doua etapă – așadar, echipele au pornit în această întrecere cu forțe proaspete, fiecare dorindu-și amuleta și cel de-al doilea Joker aruncat în joc. Câștigătoarele serii au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, echipa însușindu-și amuleta și Jokerul care le oferă avantajul de-a urca un loc în clasament.

Totodată, Antena 1 a condus topul audiențelor ieri pe intervalul orar din prime time 19:00 – 23:00, impunându-se ca lider de audiență la nivelul publicului comercial. Astfel, Antena 1 a înregistrat 8.6 puncte de rating cu 23.7% cota de piață, Pro Tv situându-e pe locul 2, cu 8.3 puncte de rating și 23% cota de piață.

Ediția America Express difuzată de Antena 1 în seara aceasta, de la ora 20:30, este una specială, pentru că aduce multe emoții și momente impresionante, într-o cursă pentru prima imunitate presărată cu misiuni inspirate de sărbătoarea mexicană intrată în Patrimoniul UNESCO: Dia de los Muertos. Astfel, tematica misiunilor prilejuiește confesiuni copleșitoare din partea vedetelor, despre pierderile care le-au lăsat răni adânci în suflete, experiența America Express dezvăluind fața lor cea mai vulnerabilă. ”M-a năpădit un val puternic de emoție. Eu am lăsat în urmă Mexicul, familia de aici și toți prietenii și timpul a trecut foarte repede. Iar acum mi-am amintit de mama și îmi e foarte dor de ea. Am lăsat-o în urmă în Mexic... Venea în București să mă vadă o dată pe an. Până nu a mai venit, pentru că a avut un accident. Și din când în când revine sentimentul de vinovăție că nu am fost lângă ea când s-a întâmplat!”, a mărturisit Joaquin Bonilla.

Și Larisa Iordache a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa – pierderea mamei în anul 2021. ”Mama mi-a arătat de fiecare dată cât de multă putere poate exista pe lumea asta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » America Express, lider de piață. Vedetele fac confesiuni copleșitoare pe Drumul Aurului. Puya: ”Fratele meu a murit mult prea devreme!”