Antena Meniu Search
x

America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Antonescu s-a întors în competiție. Ce i-a spus Andreea Bălan după revederea emoționantă

Concurenții au avut parte de noi provocări în cea de-a doua zi din etapa a treia de la America Express. Această ediție a început în mod surprinzător, pentru că Dinu i-a spus fratelui său, Jean Gavril, ce l-a scos din sărite, iar Andreea Antonescu s-a întors în competiție. Aceasta i-a făcut o dezvăluire neașteptată Andreei Bălan.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 21:24

Andreea Antonescu s-a întors în competiție
Andreea Antonescu s-a întors în competiție - Antena 1

Prima zi din cea de-a treia etapă de la America Express i-a pus la grea încercare pe concurenți. Echipele au avut parte de misiuni complicate, dar și de un joc de amuletă, care i-a solicitat la maxim. A fost câștigat de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Concurenții și-au căutat cazare după această probă, fiind extenuați. Încă de la primele ore, a doua zi de dimineață, Dinu a avut ceva să-i reproșeze fratelui său. Lucrurile s-au îndreptat, după ce la plecare aceștia au primit un cadou frumos din partea gazdelor.

„Ce vrei, mă? Ce vrei, ce vrei?! Ce vrei?! Pe bune vorbesc”, a spus Dinu către Jean.  „M-am trezit nervos pentru că are o chestie pe care o face el specific, de când suntem mici se plimbă prin casă, nu face nimic și tot îmi spune mie hai!”, a continuat acesta.

Cei doi au primit din partea gazdelor un pachet cu alimente, dar și un sombrero imens. „Aș vrea să o iau acasă, în România”, a zis Jean, foarte fericit pentru că a primit o atenție din partea gazdelor. 

America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Antonescu s-a întors în competiție

Andreea Antonescu s-a întors în competiție. Artista a mers în Statele Unite să rezolve o problemă de familie. Andreea Bălan a primit-o cu brațele deschise și i-a spus ce a făcut în ediția trecută. „M-am clasat pe locul 3 la jocul de amuletă, dar eram singură și nu am putut să joc”, a spus Andreea Bălan. Cele două au fost foarte fericite de revedere, lucru pe care l-au și mărturisit în această ediție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » TV » America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Antonescu s-a întors în competiție. Ce i-a spus Andreea Bălan după revederea emoționantă